Oldal frissítése

29" LG 29UM68 Ultrawide

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

29" LG 29UM68 Ultrawide

Az UM68 monitor a jó hírű LG-től nem csak ultraszéles designnal, hanem egyéb egyedi jellemzőkkel is bír. A FreeSync  technológiának köszönhetően kiemelkedik a többi modell közül a gyors jelentek hibátlan renderelésével, hogy teljesen élvezhesse a játékok, beleértve az FPS eventeket is magas szinten. Megszünteti a szakadást, amely akkor jelentkezik, ha a grafikus kártya képkocka aránya eltér a monitor frissítési frekvenciájától.

Hagyja magával ragadja a panorámaképek tisztasága a ragyogó árnyalatokkal. A 21: 9 képarány és rövidített válaszidő révén a filmek és a játékok magával ragadóak. Dolgoznia kell? A szélesség megkönnyíti a több dokumentum egyidejű megtekintését úgy, hogy közöttük nem kell állandóan lapozni. A képszerkesztést is jól viseli. A kijelző lefedi 99% -át az sRGB színtérnek, így a kép teljes mértékben olyan lesz, amilyennek a szerző akarja. Akkor is, ha mozgásban van a monitor előtt, az IPS kép minden szögből jól néz ki.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagyon sokoldalú alkalmazás, beleértve a játékokat és a grafikai szerkesztőt
  • Sima egyenletesen mozgások (FreeSync)
  • Rendkívül pontos színes kijelző (99% sRGB)
  • Nagy felületű panoráma arány (21: 9)
  • Minimalizálva a késlekedést segít a játékokban
  • 4-képernyő osztás- elosztható a képernyő négy független területre
  • Látni fogod a sötét területeket is
  • Panel villogás eltávolítása (villogás)
  • Egyedi és kész játékmódok

Készen áll a játékra

Dynamic Action csökkenti a bemenő késést, így képes ábrázolni valós idejű akciókat. A fekete stabilizáló analizálja a sötét területeket és megvilágosítja őket, így senki sem bújhat el előled és senkit sem hagysz hátra. Nem fogsz egy fegyvert sem kihagyni ami a földön hever.

Minden esetben

Állítsa be az optimális körülményeket a játék vagy a munka számára. Mindig kiválaszthatja a legjobb módszereket, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a képernyőből. Három előre beállított játék mód van: két első személyű lövöldözős és az RT. Vagy beállíthatja saját profilját.

Szem kényelem

A kiváló megjelenítési technológia mellett segít minimalizálni a szem fáradtságot, így hosszabb ideig élvezheti a nagyszerű képet. Az új technológia minimalizálja a villogást, hogy feleslegesen ne terhelje a szemét. Ezzel hosszabb időt tesz lehetőve az Ön számára, amit a számítógép előtt tud tölteni.

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK060a1j17
Termékszám:  29UM68-P.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05