Oldal frissítése

29" LG 29UM59 Ultrawide

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

29" LG 29UM59 Ultrawide

Gyönyörű 29" ultraszéles monitor igényes felhasználók számára. Panorámás felbontása 2560 x 1080, ezáltal minden kiváló minőségben jelenik meg a képernyőn. Az ultraszéles LG 29UM59 monitor LED technológián alapul, és válaszideje mindössze 5 ms, így játékhoz is iváló. A képarány 21: 9. A monitor könnyen felállítható az asztalon, vagy falra akasztható a mellékelt VESA állványnak köszönhetően.

A LG 29UM59 ultraszéles LED monitor főbb jellemzői

  • ultraszéles monitor
  • 29" LED panel IPS technológia
  • 5 ms válaszidő
  • Beépített VESA valamint egy kényelmes állvány
  • minőségi anyagok
  • Energiatakarékos monitor

Kiváló betekintési szög és IPS technológia

Az ultraszéles LG 29UM59 monitor IPS technológiával rendelkezik, amely javítja a képernyő betekintési szögét. Ez a technológia egyenletes színvisszaadást és 178 fokos látószöget biztosít vízszintesen és függőlegesen is. Ez hasznos nem csak munka, hanem filmnézés közben is, mert bármilyen szögből élvezheted ugyanazt a minőséget.

Villódzásmentes

A kiváló megjelenítési technológiák mellett ennek a monitornak további olyan funkciói vannak, melyek célja, hogy csökkentse a szemeid fáradtságát és lehetővé tegye, hogy hosszú időn át élvezd a fantasztikus képet. Az új tompító technológia minimalizálja a szemet feleslegesen terhelő villogást, így a hosszú, játékkal vagy munkával eltöltött órák kényelmesebbek lesznek.

Kapcsolódási lehetőségek

Az ultraszéles LG 29UM59 monitorhoz akár két eszközzel is lehet egyszerre csatlakozni a két HDMI portnak köszönhetően. Ez a funkció lehetővé teszi például, hogy egy monitoron dolgozzunk és filmet nézzünk egyidejűleg. A monitor hátoldalán jack bemenet található 3,5 mm-es fejhallgató számára.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK060a1j15
Termékszám:  29UM59-P.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10