Oldal frissítése

29" LG 29UB67 Ultrawide

4,9 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

29" LG 29UB67 Ultrawide

Ez egy professzionális, grafikusoknak tervezett LG monitor 2560x1080 pixel felbontással. A monitor nem csak a munkával kapcsolatos feladatokhoz nyújt remek feltételeket, hanem remekül helyt áll filmnézés, játék vagy grafikus alkalmazásokkal való időtöltés közben is, amely során a nagy betekintési szögeknek köszönhetően bárhonnan élvezheti a kitűnő minőségű képet. Ezenfelül a Smart Energy Saving technológiának köszönhetően a monitor energiatakarékos, és alacsony költségekkel üzemeltethető. 
Az sRGB színskála több mint 99%-át lefedő IPS panel, a True Color Finder technológiával kombinálva, pontosabb színmegjelenítést biztosít az optimális fényerő és kontraszt figyelembe vételével. Emiatt a monitor egy ideális megoldás azon hobbyfotósok számára, akik a képeikben maximális színvisszaadás mellett szeretnének gyönyörködni. 

Legfontosabb jellemzők

  • Panoráma felbontás
  • Elforgathatóság - portré mód
  • Szem terhelésének csökkentése
  • Energiatakarékosság
  • Olvasás mód
  • Több alkalmazás párhuzamos futtatásának a lehetősége is fenn áll
  • Egyszerre két eszköz kezelése

Optimalizált munkakörnyezet

Mindennapi feladatok során, irodai munka vagy akár hosszú dokumentumok olvasása során mindenki megtapasztalta már azt, hogy a szeme nagyon gyorsan fárad ezen tevékenységek végzése közben. Emiatt különösen hasznos az "olvasás" funkció, amely automatikusan lággyá varázsolja a képernyő színárnyalatait, így a kijelző nézése ugyanolyan kényelmessé válik, mintha csak egy könyvet olvasna. Még egy teljes, a monitor elött töltött nap után is a lehető legkevésbé fáradt szemekkel fog hazatérni.
A kényelmet még az ergonomikus monitor beállítással is fokozhatja, a monitor vízszintes elforgatásával, döntésével vagy teljes, 90 fokkal történő elforgatásával (porté mód).

A multitasking új korszaka

A több képernyővel való munka innentől nem a képernyők közti eszeveszett átlépegetésről fog szólni. Mostantól elegendő csak egyet kattintania és máris fel tudja osztani a képernyőt négy különálló területre, ezáltal négy különböző ablakot teremtve egyetlen monitoron, amik között még váltogatnia sem kell. Dolgozzon olyan hatékonyan és kényelmesen amennyire csak lehetséges, akár négy ablakkal egyszerre.

Kényelem a szemeknek

A kiváló Flicker Safe villódzásmentes technológia szintén a szem kímélésére lett tervezve, így még tovább élvezheti a remek képeket. Az új megvilágítás minimalizálja a kijelző villódzását, ezzel sem terhelve feleslegesen a szemet, megnyújtva a számítógép előtt töltött időt.

Két forrás kezelése egyszerre

A több bemeneti port jelenlétének köszönhetően egyszerre akár két eszközt is tud egyszerre a monitorhoz csatlakoztatni. Például miközben egy grafikus szerkesztővel dolgozik, nézhet egy filmet a monitorhoz csatlakoztatott lejátszóról.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 29 " (73,66 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 2560 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 5 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2
Kijelző felülete Matt

Oldalarány

Képarány 21:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort, DVI
Grafikus interfész szabványok HDMI 1.4
Adatinterfész szabványok USB 3.2
Audio interfész Fejhallgató bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság, Pivot
Funkciók Flicker-free
Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 70,3 cm
Magasság 40,4 cm
Mélység 25,23 cm
Tömeg 8,62 kg
VESA felfüggesztés 200×100

Csomagolás

Kábelek a csomagban DisplayPort, USB
Kód:  WK060a1j33
Termékszám:  29UB67-B.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10