Oldal frissítése

29 "LG 29MT44D

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

29 "LG 29MT44D

LG 29MT44D TV monitor segítségével élvezhetik a multimédiás tartalmakat a legkülönbözőbb forrásokból, köztük egy pár digitális tunerrel a digitális földi és kábeles adások. Legfőbb előnye a telepítés minőségi VA panel LED-es háttérvilágítással. Köszönhetően a kapcsolatok biztosították a hívek teszi az egyes színek, amelyek értékelik nem csak az amatőr fotósok számára. Minden kiemeli a prémium design, amely nem tesz szégyen az asztalra.
Kapcsolódni a számítógépek és egyéb nagyfelbontású források panel tartalmaz egy digitális HDMI interfész, amely növeli a fejlett analóg SCART vagy komponens bemenet. Hála az USB port Ezen felül, akkor játszhat zenei fájlokat és fényképeket számítógép nélkül. Hallgatni, akkor egy pár beépített hangszórókkal. Akkor szintén az alacsony energiafogyasztás, valamint a termelés környezetbarát anyagok. Az üzemeltető segít nyomon követi a mellékelt távirányítóval.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1366 × 768

Szín

Szín Fekete

Tunerek

Tuner DVB-C
Kód:  WK060a1j4
Termékszám:  29MT44D-PZ.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05