Oldal frissítése

28 "LG 28MT47DC

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

28 "LG 28MT47DC

Az LG TV-monitor élvezni a multimédiás tartalmakat a legkülönbözőbb forrásokból. Használja a monitor, mint egy klasszikus televíziós vagy a számítógép-monitor. Kiválaszthatja és SCART eszközök. Ez büszkélkedhet kiváló minőségű VA panel háttérvilágítású LED-ek használatával, ezért várom, hogy a hívek ki a színek és szép széles látószöget biztosít. Várjon Tehát gyönyörű képek minden helyzetben. Legyen szó egy monitor állvány, üljön vagy feküdjön le, szemed lesz csak a legjobb minőségű megjelenítése.

legfontosabb jellemzői

  • VA valódi színvisszaadás
  • Ugyanaz a kép minősége, amikor oldalról nézve
  • Csatlakoztassa a legkülönbözőbb forrásokból
  • TV-vétel DVB-T / C
  • Hangos sztereó hangszórók (2 x 5 W)

Minden egy

Annak érdekében, hogy tökéletes ellenőrzés, nem hagyja ki a beépített sztereó hangszórók átlagon felüli teljesítmény 2x 5W, így nem kell vásárolni. Cheers számos bemeneti interfészek, amelyek között meg lehet találni a HDMI egy SCART. Mindez egy elegáns kecses ívek.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1366 × 768

Szín

Szín Fekete

Tunerek

Tuner DVB-C
Kód:  WK060a1ic2
Termékszám:  28MT47DC-PZ.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15