Oldal frissítése

28 "Lenovo ThinkVision 4K Intelligens képernyő

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

28 "Lenovo ThinkVision 4K Intelligens képernyő

ThinkVision Intelligens képernyő testet legújabb trendek terén LCD panelek komoly munka és jó szórakozást. Mindkét tudja kezelni samostně. Munka, filmeket nézni és élvezni játék gödrök miatt rendkívül nagy felbontása 4K és az alacsony válaszadási arány. 28 "terület magával ragadó és szintén alkalmas dolgozó több ablak vagy alkalmazás egyidejű. 14 bites feldolgozást egy sor több mint 1 milliárd szín, így grafikusan is kielégítik a legigényesebb felhasználók számára.
 

Kényelmes munka, több szórakozás


Ez volt szokva, hogy megérintse a szívében, a híres Android operációs környezet önmagában vagy Android? Intelligens képernyő van egy 10 pontból álló ujj működés a termelékenység növelése, valamint egy teljesen új utat nyit a Android alkalmazásokat a nagy képernyőn. A processzor platform NVIDIA Tegra T50X egy 4jádry és 2 GB RAM-mal DDR3L kiváló teljesítmény streaming szórakozás, a munka több Windows és játék a videojáték-konzolok szinten. A 32 GB-os tárhely elegendő hely a szoftver és a személyes adatok.
 

Felszerelés nélkül engedmények


Persze, hogy nem adja fel a környezetet, asztali vagy laptop. Monitor borító 3 HDMI (1.4) bemenet és egy DisplayPort, amire szüksége van, és ma is szolgálják még a 4K kijelző a legújabb játékkonzolok és más jövőbeni eszközök. Ezekre a célokra a hiányzó hangszórók 2x 5W Monitor kielégítik a mező elhelyezése. Ahhoz, hogy teljes mértékben élvezheti a gombot és a kijelző állva, akkor mozdulhat felfelé 90 fokkal, így teljesen LCD kérték. Gyors csatlakoztatását intézkedik USB hub egy állandóan működő port a töltéshez.
További információk:

Beépített Platform:
Processzor: NVIDIA Tegra T50X (Quad Core) 2GHz
Memória: RAM: 2 GB DDR3L
Tárolás: eMMC: 32 gigabájt
Kommunikáció: WiFi 802.11 a / b / g / n (BCM43241), Bluetooth 4.0
Operációs rendszer: Google Anroid 4.4

állvány:
A hajlásszög (előre / hátra): -5 ° / 90 °
A magasság beállítása: 160 mm (módosítása a közös stand)

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Webkamera

Szín

Szín Fekete
Kód:  WM232e6t
Termékszám:  60B6GAT1EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20