Oldal frissítése

28 "iiyama ProLite X2888HS-B1

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

28 "iiyama ProLite X2888HS-B1

Amellett, hogy egy sor monitorok X jelentése MVA kijelző technológiát, mely kiváló színvisszaadási és széles látószöget biztosít. Ez a kifinomult technológia biztosítja a natív kontrasztaránya 3000: 1 és 24 bites színmélység "True Color", beleértve a kiváló fekete-fehér. Tehát, ha nem elégedett a hagyományos TN panelek, MVA megjeleníti az lehet, hogy igaza van. Monitor bizonyítja dolgozni fényképek, finom grafikát prezentációk, videó és játékélményt.
Villódzásmentes panel megszünteti a villogás és az összeget a kék fény, amely megterheli a szemet. LED-ek használatával Háttérvilágítás kép jelentősen csökkenti az energiafogyasztást, ami lefordítja az alacsonyabb villanyszámla. Különösen akkor, ha a napi hosszú távú munka ezen a hatalmas 28 "monitor. Elő kell segíteni a professzionális képminőséget DisplayPort digitális HDMI, DVI-D népszerű vagy klasszikus D-Sub. HDMI támogatja MHL technológiát, így tükrözheti kijelző az akkumulátor töltése közben. Erősítés rendezte integrált hangszórók és egy kimeneti 6 W.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA895j31
Termékszám:  X2888HS-B1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10