Oldal frissítése

28" Gogen TVH 28N266T

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

28" Gogen TVH 28N266T

 
Gogen TVH 28N266T
Gogen TVH 28N266T

Trendi TV sok hasznos funkcióval

HD minőségű, 1366 × 768 pixel képpont felbontású, 71 cm képátlóval rendelkező képernyő. A tiszta, éles és zökkenőmentes képtovábbításhoz még a gyors akciójeleneteknél és közben sportközvetítéseknél is megfelelő, a kijelző egy 100 Hz frekvenciájú CMP-emmel rendelkezik. Tökéletes vizuális élményt kínál kedvenc filmjei és sorozatai megtekintéséhez. Ideális megoldás minden háztartásba. A  képernyő átló mérete alapján kisebb helyiségekben való elhelyezésre is alkalmas.

A közelgő átmenetre a DVB T-ről a DVB-T2-re készen áll

A TV DVB-T2 funkcióval ellátott TV megbízhatóan működik az új földfelszíni sávba történő átállás után is. A televízió speciális vizsgálaton esett át a Cseh Rádiókomminikációs szervezet által és megkapta az igazolást a DVB-T2 funkciók működőképességére vonatkozóan. A minősités célja az, hogy a néző, aki megvásárolja a DVB-T2 vevőt, biztos lehet a megfelelő működésében még az igazi DVB-T2-közvetítés megkezdése után is. Az új TV egy fantasztikusan jó beruházás, mert mi is garantáljuk, hogy a Gogen TV -vel várhatóan készen áll a jövőben várható változásra és nem kell kicserélnie a televízióját vagy új tunert beszerezni az elkövetkező években.

Gogen TVH 28N266T
Gogen TVH 28N266T

Gazdaságos üzemeltetés

A TV energiaosztály besorolása A +, úgyhogy nem kell aggódnia a magas villamosenergia költségek miatt és egész nap élvezheti a TV adásokat

Kiterjesztett garancia

A Gogen megbízik a termékei minőségében és ez az, amiért a TV készülék 40 hónap kiterjesztett garanciát kap. Ezért csak egyszerűen regisztráljon a www.Gogen.cz weboldalon

kiterjesztett garancia
 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 28 " (71,12 cm)
Felbontás HD Ready
Maximális felbontás 1366 × 768 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 64 cm
Magasság 42,7 cm
Mélység 18,5 cm
Magasság talp nélkül 38,7 cm
Mélység talp nélkül 6,5 cm
Tömeg 5,2 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Szín

Szín Fekete
Kód:  WG9528b
Termékszám:  GOGTVH28N266T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05