Oldal frissítése

28 "ASUS VN289H

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

28 "ASUS VN289H

Az igényesebb nézők szeme


LCD kijelző, VA kiemelkedik egy kivételesen széles látószögű. Élvezze festmény egy teljes 178 ° nélkül színváltozás vagy sötétedés, így meg lehet nézni kényelmesen bármilyen helyzetben. A tulajdonságok a kijelző wows rendkívül magas érték dinamikus kontraszt, ami garantálja a színhűség a legvilágosabb fehér a legsötétebb fekete. A feltételek VA panel is van egy nagyon jó válasz idő, amely szintén alkalmas a gyorsabb jelenetek filmek és játékok.
 

Jellemzők mindenkinek


Exkluzív ASUS QuickFit beillesztett monitor lehetővé teszi, hogy megnézze a valós méretű dokumentum, fénykép és rács overlay át a munkát az ablakokat. A funkció segítségével aktiválható egy gombot a képernyőn, és használja, mint a sablon pontos megtekintés és szerkesztés fotókat. ASUS VividPixel hangsúlyozza kép kontúrok és csökkenti a interferencia vonalak. Az eredmény kristálytiszta és részletes nézet. Jelen vannak a legfontosabb funkciók SPLENDID Video 8 mód és még sokan mások, amelyek a képminőséget és kényelmes használatot biztosít.
 

Menti a szemed


Mentse el a szemét, és hagyja, hogy csökkentsék a fájdalmat a hosszú cikkeket olvas a monitoron. Speciális mód az olvasás automatikusan beállítja a kép beállításait a gomb megnyomásával. Semmi sem lehet majd kell akadályozni olvasás kényelmes hosszú órákon át. Amellett, hogy olvasási mód is mentheti a szemét innovatív technológia kiküszöbölése vibrálás okozta a háttérvilágítás intenzitását. A kombináció a két technológia, akkor képes lesz arra, hogy teljes mértékben és kényelmesen élvezhetik festmény, ameddig csak akar.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA045d
Termékszám:  90LM00P0-B02170
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10