Oldal frissítése

28" Acer B286HKymjdpprz 4K UHD

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

28" Acer B286HKymjdpprz 4K UHD

nvidia G-Sync

Négyszer gyorsabb felbontás Full HD-val

Az Acer B6 monitorainak egy különleges sorozata, amely ötvözi a professzionális stílust az ergonomikus kialakítással. Az felbontás egyedülálló képminőséget eredményez, amelynek köszönhetően kiváló vizuális élményt nyújt minden felhasználó számára.

tovább
sRGB

Élethű színek

A sRGB a színek meghatározott tartománya, amely meghatározza a piros, a zöld és a kék (RGB) színek keverési arányát, valamint a létrejött színek gazdagságát és árnyalatait. Az sRGB színteret kifejezetten a legtöbb böngésző, LCD monitor, nyomtató, digitális eszköz és a tipikus otthoni vagy irodai nézegető programok számára fejlesztették ki.

tovább
Úžasné zobrazení

Sokoldalú kijelző

A hattengelyes színvezérlő technológia hatékony eszközt nyújt a színek felerősítéséhez, valamint figyelemreméltó képminőséget eredményez.

tovább
csökkentése ragyogás

Csökkentett csillogás

A ComfyView technológiát a csillogás mértékének csökkentése érdekében fejlesztették ki: a panel érdes, matt felülete szétszórja a beeső fényt, ezzel csökkenti a tükröződést és a csillogást.

Kíméli a szemet

Szemkímélő

Az Acer Low Dimming technológiáját a kedvezőtlen fényviszonyok közti munka hatására létrejövő szemfáradtság csökkentésére hozták létre. Ez a technológia azáltal csökkenti a szemfáradtság kialakulását, hogy gyengébb környezeti fényhatások között akár 15 %-os fényerő-csökkentéssel üzemeljen a rendszer.

Super Sharpness

A Super Sharpness technológia az megjelenített kép élességét növeli, valamint optimalizálja a magasabb felbontásban lejátszott alacsonyabb felbontású képminőséget.

A minimális válaszidő

Minimális válaszidő

A 28” Acer B286HKymjdpprz válaszideje mindössze 1 ms. A csatlakoztatáshoz DisplayPort áll rendelkezésre, amely akár 4K UHD felbontásban alakítja át a videojeleket HDMI (MHL), miniDP és DVI jelekké.

tovább
multifunkciós állvánnyal

Multifunkciós állvány

A többfunkciós ErgoStand állvány lehetővé teszi a képernyő -5°-tól 35°-ig való döntését, a legjobb látószöget garantálva ezáltal. Az alap 120°-kal forgatható el. Az optimális nézési kényelem érdekében lehetőség van a monitor magasságának állítására is, akár 150 mm-ig.

tovább
Kép a képben

Kép a képben

A monitor funkciói a Kép a képben (PIP) és a Képenkénti (PBP) üzemmódokkal válnak teljessé. A monitorhoz más eszközöket is csatlakoztathatsz, például tabletet vagy okostelefont, valamint egyidejűleg akár két videojel forrásból származó képet is nézhetsz egyetlen képernyőn.


Jellemzők:

 

 

 

  • 28"-es (71 cm) képernyő
  • Ultra HD felbontás a négyszer jobb felbontásért
  • 1 ms-es válaszidő a dinamikus kontrasztarány élességéért
  • Négy video bemenet
  • Állítható magasság és pivot funkció
  • ComfyView panel
  • Négy portos nagy sebességű USB 3.0 hub

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WO097j
Termékszám:  UM.PB6EE.009
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15