Oldal frissítése

27" Zowie by BenQ XL2740

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Zowie by BenQ XL2740

Zowie BenQ XL2740 egy professzionális 27 hüvelykes Full HD monitor, melynek felbontása 1920x1080, frissítési rátája 240 Hz, kiemelkedően alacsony 1 másodperces válaszidőt és rengeteg játékelemet és technológiát kínál. A monitor igazán népszerű a professzionális játékosok és csapatok körében.
Speciális képjavító funkciókkal rendelkezik, többek között a Black eQualizer, mely alkalmazkodik a sötét és világos kontraszthoz, speciális keret, Motion Blur Reduction, Display mód, illetve a Smart Scaling mód és így tovább. A monitorhoz távirányító tartozik, mellyel a menü használata és a módok közötti választás egyszerűbb.

Főbb jellemzők:

  • Népszerűbb gamer monitor Full HD felbontással és 1 ms válaszidővel
  • A 240 Hz-es frissítési sebesség zökkenőmentes képet biztosít
  • Color Vibrance funkció a könnyű színoptimalizáláshoz
  • Ergonomikus állvány az optimális pozícionáláshoz
  • A Flicker-free és a Low Blue Light technológiák védik a szemet

240 Hz a maximális simaságért

A monitor magas, 240 Hz-es frissítési frekvenciája jelentősen megnöveli a játékélményt. Sima képek elmosódás és szellemképek nélkül, ami különösen fontos a gyors, FPS lövöldözős játékok során. 

Színoptimalizáció

A Color Vibrance rugalmasan alkalmazkodik, hogy kiválaszthasd a tökéletes színélményt. A 20 fokozatban állítható Color Vibrance funkció eleget tud tenni a különleges követelményeknek is, bármilyen típusú játékról is legyen szó.

Black eQualizer - vedd észre a rejtőzködő ellenségeket is

Soha többé ne ess áldozatul egy sötét sarokban rejtőzködő ellenségnek. A Black eQualizer technológia javítja a láthatóságot a sötét részeknél illetve a vakítóan fényes területeken.

Játékmódok a fokozott játékélményért

Minden játéknak más az optimális beállítása, így az XL monitorokat számos beállítással terveztük meg. Ennek köszönhetően akár egy gombnyomással váltogathatsz a különböző játékmódok között.

A figyelemelterelés minimalizálása

A koncentráció kulcsfontosságú az e-sportok esetében, ahogy bármely hétköznapi játékosnak is. Az XL sorozatú LCD-t kifejezetten arra tervezték, hogy csökkentse a fényt a képernyőn, hogy még fókuszáltabban játszhass.

Villogásmentes - a hosszú játékok kényelméért

Ezentúl akár órákig gyakorolhatsz, hogy a bajnokok bajnoka lehess. A BenQ Flicker-free technológiája kiküszöböli a kép villogását a fényerő minden szintjén, és hatékonyan csökkenti a szem fáradását. A normál LED-es háttérvilágítású LCD kijelzők másodpercenként 200-szor villognak. A szemed nem érzékeli a villogást, de határozottan érzi.

BenQ Alacsony kék fény

Alacsony kék fény

Minden monitor kék fényt hoz létre, ami a szemkárosodás, a szemfáradás, a fejfájás és az alvászavarok egyik fő oka. Az egyedülálló BenQ Low Blue Light technológia kiküszöböli a hagyományos számítógépes képernyők által közvetített színek káros kék fény spektrumát, és lehetővé teszi számodra, hogy a számítógépnél töltött időd sokkal egészségesebb legyen. Négy előre beállított típus közül választhatod ki az aktuális tevékenységednek megfelelőt.

Testre szabhatod a monitorod

Az állítható magasságú állvány akár egy ujjal működtethető, így könnyedén beállíthatod a monitor magasságát a preferált látószögedhez a maximális kényelem elérése érdekében.

Könnyű hozzáférés a beállításokhoz

Különböző felhasználási területek személyre szabott megjelenítési beállításokat igényelnek. Az S kapcsoló kapcsoló biztosítja az egyszerű hozzáférést a beállításokhoz és a mentett módok közötti váltáshoz. Nézhetsz videót, olvashatsz vagy játszhatsz, a beállítások közötti navigáció olyan könnyű, mint az egyszeregy.



Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 1920 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel TN
Képfrissítési gyakoriság 240 Hz
Válaszidő 1 ms
Maximális fényerő 320 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1
Képfrissítési technológia FreeSync

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort, DVI
Grafikus interfész szabványok HDMI 1.4, HDMI 2.0
Adatinterfész szabványok USB 2.0, USB 3.2
Audio interfész Fejhallgató bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság, Pivot
Funkciók Kék fény szűrő

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 63,2 cm
Magasság 55,8 cm
Mélység 22,5 cm

Csomagolás

Kábelek a csomagban DisplayPort, USB

Energiacímke 2021

Kód:  WTZ025e
Termékszám:  9H.LGMLB.QPE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05