Oldal frissítése

27" Zowie by BenQ XL2720

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Zowie by BenQ XL2720

A BenQ Zowie XL2720 egy professzionális, 27 hüvelykes Full HD monitor magas 144 Hz-es frissítési rátával, ultraalacsony 1 ms-os válaszidővel, és rengeteg játék funkcióval, valamint technológiával. Ez a készülék a világ legnagyobb eSport bajnokságának hivatalos monitora, így rendkívül népszerű a professzionális játékosok és csapatok körében.
A monitor speciális funkciókkal rendelkezik a képmegjelenítés javításához: a Black eQualizer megnöveli a láthatóságot a sötét jelenetekben, a speciális kialakítású keret, a Motion Blur Reduction, a Display Mode, a Smart Scaling és még sok más funkció pedig mind a készülék kiváló minőségének bizonyítékai. A menüben való egyszerű tájékozódás és a különböző elmentett üzemmódok közötti átkapcsolás az S kapcsolós segítségével rendkívül egyszerű.
A monitort egyszerűen beállíthatod úgy, ahogy neked a legkényelmesebb. A rugalmas állvány lehetővé teszi a monitor elfordítását, a magasságának állítását, valamint a pivot módban való 90°-os függőleges elforgatást.
A BenQ a hagyományos technológiák mellett hatékony védelmet nyújt a játékosok szemének is, ugyanis a Flicker Free és a Blue Light technológia csökkenti a szemfáradtság kialakulását és maximális képrészletességet biztosít. 
A BenQ Zowie XL2720 monitor csatlakoztatásáról a DisplayPort, a HDMI, a DVI és a VGA csatlakozók gondoskodnak.


144 Hz a maximálisan sima képmegjelenítésért

A BenQ Zowie monitor magas 144 Hz-es frissítési rátája segít a játékélmény növelésében. Élvezd a sima, zökkenőmentes képmegjelenítést szellemképek nélkül, különösen a gyors FPS akciójátékok közben.

Black eQualizer - Fedezd fel a rejtőző ellenségeket

Soha többé nem leszel egy sötét sarokban bujkáló gyáva ellenfél áldozata. A Black eQualizer technológia anélkül növeli a láthatóságot a sötét jelenetekben, hogy túlexponálná a világos képrészleteket.

Játék módok a még jobb játékélmény érdekében

Minden játékhoz megtalálhatod a legjobb beállításokat. Az XL-sorozatú monitorok számos játékmóddal rendelkeznek, amely között egyszerűen váltogathatsz a gyorsbillentyűk segítségével.

Minimális vizuális zavarok

A koncentráció alapvető fontosságú a professzionális eSport játékosoknak, de ez lesz kulcs az egyéb játékosok számára is. Az XL-sorozatú monitorok LCD keretének speciális kialakításával csökken a fényvisszaverődés, így a hangúly a játékokon maradhat.

Flicker Free - kényelem a hosszan tartó játék során

Most már akár hosszú órákon át is kényelmesen gyakorolhatsz, hogy a legjobb játékos váljon belőled.

A BenQ Flicker Free technológiája kiküszöböli a monitor vibrálását minden fénysűrűségi szinten és hatékonyan csökkenti a szemfáradtságot. A hagyományos LCD képernyők esetében a LED villódzásának aránya 200 villanás másodpercenként. A szemed talán nem látja a vibrálást, de minden bizonnyal érzékeli azt.

BenQ Alacsony Blue Light

Low Blue Light

Minden monitor bocsát ki kék fényt, amely a látásromlás, a szemfáradtság, a fejfájás és az alvászavarok egyik fő kiváltója. A BenQ egyedülálló technológiája, a Low Blue Light megszünteti az átlagos monitorok által kibocsátott káros kék fény színspektrumát, ezáltal lehetővé teszi, hogy egészségesebb feltételek között töltsd az idődet a monitorod előtt. Használd ki a tevékenységtől függő négy előre beállított üzemmódot.

Tedd egyedivé a monitorodat

A magasságában állítható állvány egy ujjal kezelhető, így könnyedén beállíthatod a monitor magasságát a kényelmes szintre, a maximális komfortérzet elérése érdekében.

Könnyű beállítás bármilyen forgatókönyvhöz

A különböző felhasználási területek különböző beállításokat igényelnek. Az S kapcsoló segítségével könnyedén váltogathatsz az elmentett üzemmódok között, legyen szó akár filmnézésről, olvasásról, web böngészésről vagy játékról - az üzemmódok közötti átkapcsolás gyerekjáték. 

A világ legjobb és legprofesszionálisabb eSport bajnokai és játékosai segítségével tervezve


Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 1920 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel TN
Képfrissítési gyakoriság 144 Hz
Válaszidő 1 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1
Kijelző felülete Matt

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort, VGA, DVI
Grafikus interfész szabványok HDMI 1.4
Adatinterfész szabványok USB 2.0, USB 3.2
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 2 ×
DVI 1 ×
DisplayPort 1 ×
VGA 1 ×
USB 3 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság, Pivot
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free

Szín

Szín Szürke

Méretek és tömeg

Szélesség 64,2 cm
Magasság 54,8 cm
Mélység 27,3 cm
Tömeg 7,5 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Csomagolás

Kábelek a csomagban DVI, USB
Kód:  WTZ025b
Termékszám:  9H.LEWLB.RBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20