Oldal frissítése

27" Zowie by BenQ RL2755T gaming monitor

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Zowie by BenQ RL2755T gaming monitor

A ZOWIE by BenQ RL2755T egy 27 colos Full HD monitor, amely rendkívül gyors, 1 ms-os válaszidejével és 75 Hz-es képfrissítési sebességével kivételes játékélményt nyújt. Világszerte széles körben használják a profi esport versenyeken. A monitor speciális képjavító funkciókat kínál. A Black eQualizer szabályozza a sötét és világos pontok kontrasztját, a hagyományos BenQ Flicker-free és Low Blue Light technológia pedig védi a játékosok szemét, csökkenti a fáradtságot és maximalizálja a figyelmet. A kényelmet kiegészíti az állítható magasságú állvány és a függőleges irányba elforgatható kijelző.


Játékmódok a fokozott játékélményért

Minden játéktípus külön optimalizálást igényel. A ZOWIE by BenQ RL2755T monitor számos beállítási lehetőséggel rendelkezik, mint például az FPS és az FTG mód, amelyek a gyorsgomb megérintésével kapcsolhatók be. 

Black eQualizer - Fedezd fel a rejtőző ellenséget

Soha többé ne válj egy sötét sarokban gyáván elrejtőző ellenség áldozatává. A ZOWIE by BenQ RL2755T monitor a Black eQualizer technológiával anélkül javítja a sötét jelenetek láthatóságát, hogy felülírná a világos részeket.

A monitor kialakítása minimalizálja a zavaró vizuális elemeket

A koncentráció kulcsfontosságú tényező a professzionális esportban, és a szabadidős játékosok számára is. A ZOWIE monitor keretét kifejezetten úgy tervezték meg, hogy csökkentse a képernyő fényének visszaverődését, így teljes mértékben a játékra koncentrálhatsz. 

Flicker-free = hosszú játékhoz is kényelmes

Most már órákon át tréningezhetsz, hogy a legjobb játékosok közé kerülj. A BenQ Flicker-free technológiája bármilyen fényerőnél kiküszöböli a kép villogását. A ZOWIE by BenQ RL2755T monitor hatékonyan segít, hogy kevésbé erőltesd meg a szemed. A normál, LED-es háttérvilágítású LCD kijelzők másodpercenként 200-szor villannak. Bár szemed nem látja ezt a villogást, de határozottan érzékeli.

BenQ Alacsony kék fény

Low Blue Light

Minden monitor sugároz kék fényt, amely a szemkárosodás, szemfáradás, fejfájás és az alvászavarok egyik fő oka. A BenQ egyedülálló Low Blue Light technológiája, a RL2755T monitoron kiküszöböli a hagyományos számítógépes képernyők által közvetített káros, kék fényspektrumot, és lehetővé teszi, hogy egészségesebb körülmények között töltsd idődet a monitor előtt. Válassz a 4 előre programozott beállítás közül, tevékenységedtől függően.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Szürke
Kód:  WTZ024d1
Termékszám:  9H.LGSLB.QBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20