Oldal frissítése

27" Xiaomi Mi 2K Gaming Monitor

5 2 értékelés
158 190 Ft

27" Xiaomi Mi 2K Gaming Monitor

Felturbózott Xiaomi Mi 2K gamer monitor 165 Hz-es frissítési frekvenciával



Xiaomi Mi 2K gamer monitor nagy 27" képátlóval

A játékélmény fele olyan élvezetes minőségi monitor nélkül, amely képes a finom részletek megjelenítésére és a helyzet villámgyors változásaira történő reagálásra. A Xiaomi Mi 2K 27" csúcskategóriás monitor segítségével értékes előnyre tehetsz szert ellenfeleiddel szemben a gyors tempójú online csatákban. A magával ragadó, vékony kijelző pedig teljesen új élményt nyújt.



Xiaomi Mi 2K gamer monitor csúcskategóriás WQHD felbontással

A QHD felbontással a Xiaomi Mi 2K gamer monitor lenyűgöző képeket nyújt nagyfokú élességgel és részletességgel. A monitor képpontsűrűsége 1,7x nagyobb, mint a Full HD monitoroké, így a legrealisztikusabb játékvilágot és lényegesen gazdagabb megjelenítést élvezhetsz.



165 Hz-es frissítési frekvencia a tiszta, elmosódásmentes képekért

A Xiaomi Mi 2K gamer monitorral tökéletesen zökkenőmentes játékélményben lehet részed. Az 165 Hz-es frissítési frekvenciával még a gyors tempójú és igényes jelenetekben is élvezheted a gyors mozgóképeket késleltetés és elmosódás nélkül.



Maximális valósághű színek a DisplayHDR 400 segítségével a Xiaomi Mi 2K-ban

A Xiaomi Mi 2K gamer monitor lenyűgöz fantasztikus grafikájával, amelyet a DisplayHDR 400 tanúsítás emel ki. Az árnyalatok széles skálájának köszönhetően a játékjelenetek élénkebbek lesznek, mint valaha. Élvezd a részletes felbontást mély, élénk színekkel az árnyékban történő kiváló láthatóságért>.

1 ms gyors válaszidő

A Xiaomi Mi 2K gaming monitor ultrarövid, 1 ms-os válaszidővel működik, így tökéletesen érzékel minden egérmozgást. Mindez előnyt biztosít ellenségeiddel szemben, és biztosítja, hogy a Xiaomi Mi 2K gamer monitorral mindig készen állj az akcióra.

A Xiaomi Mi 2K monitor prémium színkalibrációval büszkélkedhet

Ha szereted a képszerkesztést, akkor a Xiaomi Mi 2K monitorral biztosan megtalálod a számításod. Közvetlenül a gyárban került kalibrálásra a △E < 2 standard alapján. Ez abszolút nagyszerű érték, amely mindig valósághű és élénk színeket biztosít.

Nagyszerű pozicionálási lehetőségek, beleértve a Pivotot is

A rendkívül vékony keretekkel és karcsú vonalakkal a Xiaomi Mi 2K kijelzője magára vonja a figyelmet. Többek között a többmonitoros beállításokhoz is kiválóan használható. Praktikus oldalról örülni fogsz az állítható magasságú állványnak, a monitor dönthetőségének vagy a Pivot funkciónak is, amellyel szükség esetén függőlegesen is használhatod a monitort.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)
Felbontás Quad HD
Pontos felbontás 2560 × 1440

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 165 Hz
Natív kontraszt 1000:1

Oldalarány

Képarány 16:9

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 8 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.4, HDMI 2.0
Adat interfész USB
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 2 ×
DisplayPort 1 ×
USB 1 ×

Színlefedettség

sRGB 100 %

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság, Pivot
Funkciók Kék fény szűrő

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 60,94 cm
Magasság 46,13 cm
Mélység 20 cm
Tömeg 6,53 kg

Csomagolás

Kábelek a csomagban DisplayPort, USB

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Kód:  XIAROh3a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5954
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05