Oldal frissítése

27" ViewSonic VX2776SMHD, fekete-ezüst

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" ViewSonic VX2776SMHD, fekete-ezüst

Ez a  csúcsminőségű monitor minden alkalomra számos kivételes tulajdonsággal rendelkezik. Csak szuperlativuszokban tudunk róla nyilatkozni. Először is, egy igazán fényűző és vékony dizájn teszi vonzóvá, a visszafogott és elegáns képernyő pedig minden asztal díszévé válik. Tökéletesen illeszkedik modern bútorokkal berendezett lakásokba és irodákba is. Paraméterei mindenféle felhasználáshoz alkalmassá teszik. Ideális munkához vagy  hosszú órákon át tartó internetböngészéshez, a játékosok is lelkesen használhatják , ráadáásul még filmnézés közben is csodálatos színeket biztosít.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyedülállóan elegáns design
  • Keskeny keret, vékony kijelző
  • Védi és kíméli a szemet
  • Terjedelmes képernyő felület
  • Erőteljes hangszórók, tiszta hangzás
  • Ideális képbeállítási módok a tényleges használat szerint
  • Optimális csatlakoztatási lehetőségek PC-hez
  • Széles betekintési szög

Minden szempontból igazán kényelmes

A képernyő legfeljebb 7 milliméteres mélységével és nagyon vékony keretével,  a szoba és az asztal valóban elegáns dekorációjává válik. Az esztétikai tulajdonságok mellett nagy hangsúlyt fektettek a  kényelmes munkavégzésre is. A monitor széles látószöge, ami  enyhíti a szemet károsító számítógépes kép negatív hatásait, nem megy a valódi színvisszaadás,  a finom felbontás vagy a technológia rovására.  Nagyon praktikus a "speciális mód választás" , amit  annak függvényében tudsz beállítani,  hogy milyen célra használod éppen a monitort.

 Különösen elegáns megjelenése mellett elegendő PC csatlakoztatási lehetőséggel rendelkezik, valamint egy pár erős hangszóróból hallgathatod a kristálytiszta hangokat.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WV255k4
Termékszám:  VX2776SMHD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10