Oldal frissítése

27" ViewSonic VX2757MHD fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" ViewSonic VX2757MHD fekete

Egy monitor rendkívül éles képpel igényes játékosok számára, akár a fesztelen játékhoz. Egy exkluzív eszköz a valósághű videojáték rajongóknak, amely minimális válaszidővel és pazar színvisszaadással rendelkezik. Minden darab a kivételes játékélmény érdekében készült. A monitor paraméterei és a látvány teljesen lenyűgöz majd, így nem fogsz tudni lemondani a játékmaratonokat.

Legfontosabb jellemzők

  • Széleskörű csatlakoztathatóság
  • Hatalmas képfelület
  • Speciális beállítások a különböző műfajokhoz
  • Szemkímélő technológia
  • Erős hangszórók tiszta hangzással
  • Fokozott láthatóság sötét jelenetekben
  • Dinamikus képfrissítés
  • Nagy látószög

Kényelmet biztosít a szemnek

A kijelző számos olyan tulajdonsággal és eredeti ötlettel rendelkezik, amelyekkel még jobb képélményt nyújt. Ezek közül az egyik, hogy extra beállításokat találsz különböző fajta játékhoz, így a kép a lehető legjobban fog alkalmazkodni a játék dinamikájához és követelményeihez. A kreatív technológia elnyomja a kijelző szemre gyakorolt negatív hatásait, így ez a monitor úgy kíméli a szemet, mint semelyik más. Egy másik funkciója a játékok sötét bugyraiban fog nagyon jól jönni, hiszen a kijelző nagyon jó láthatóságot biztosít.

Kényelem a játékosoknak

Harc közben minden apró részlet számít, így a gyártó nem csak a képminőségre gondolt. A kijelző lehetővé teszi, hogy állítsd a monitor dőlésszögét, így mindenki kényelmesen élvezheti a látványt. Egy pár kiváló minőségű hangszóró biztosítja a kivételes tisztaságú hangot, de akár fejhallgatókat is használhatsz.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WV255k
Termékszám:  VX2757MHD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05