Oldal frissítése

27" Sony Inzone M9

4,0 5 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
445 890 Ft

27" Sony Inzone M9

Tetszeni fog

27"-os Sony INZONE M9 LCD gamer monitor

Még mindig nincs meg a megfelelő gamer felszerelésed? Egy menő számítógép mellől nem hiányozhat a hozzáillő monitor sem, amely elrepít a játék világába, és a segítségével valódi, akcióval és színekkel teli hangulatban lehet részed. A Sony bemutatja a 27"-es INZONE M9 LCD monitort 4K HDR 3840×2160 px felbontással. Legfontosabb jellemzői közé tartozik a magas, akár 144 Hz-es képfrissítési frekvencia és az 1 ms-os késleltetés, ami azt jelenti, hogy nem maradsz le semmiről. A Sony INZONE M9 monitort tetszés szerint állíthatod be - mind a magasság, mind a dőlésszög tekintetében. Helyezd magad kényelembe, és élvezd kedvenc játékod a Sony INZONE M9 27"-os LCD monitor által nyújtott minden előnnyel!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A 27" Sony INZONE M9 LCD monitor legfontosabb jellemzői

27"-os képátlójú gamer monitor 4K HDR 3840×2160 px felbontással

IPS kijelző akár 144 Hz-es frissítési frekvenciával

Nagyon alacsony, 1 ms-os késleltetés

Adaptive-Sync (VESA DP), NVIDIA G-SYNC támogatás

Villódzásmentes kép és alacsony kékfény-kibocsátás

Állítható módok - automatikusan vált a játékmód és a filmmód között (Standard, FPS game, Cinema, Game 1, Game 2 módok állnak rendelkezésre)

Full Array Local Dimming technológia a nagyobb mélységű árnyékok és fénypontok érdekében

A KVM kapcsoló biztosítja a játékperifériák automatikus átkapcsolását a videoforráshoz

Két 2 W-os, beépített hangszóró

A Sony INZONE M9 monitor olyan csatlakozókkal is rendelkezik, mint a DisplayPort (1.4-es verzió), HDMI-csatlakozók (2.1-es verzió), USB Type-C, USB Type-B, USB Type-A és 3,5 mm-es jack csatlakozó a fejhallgató csatlakoztatásához

Magasságállítás (70 mm-es tartomány) + dőlésszög állítás (0-20°)

INZONE Hub - intuitív szoftver

Sony M9 monitor jellemzői

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony INZONE M9 4K HDR felbontással

Hibátlan kép kristálytiszta részletekkel és nagyobb pixelsűrűséggel - ez a 27"-os Sony INZONE M9 LCD monitor. A lövöldözős játékoktól kezdve az autóversenyeken át a stratégiai játékokig a 4K HDR képernyőn minden játékot élvezni fogsz. Ám a monitor akkor sem fog csalódást okozni, ha filmet szeretnél nézni.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Full Array Local Dimming technológia

Nincs többé árnyékban megbújó ellenfél, aki meglephetne. A Full Array Local Dimming technológia révén semmi sem fogja elkerülni a figyelmed. A zónás LED-háttérvilágításnak köszönhetően a Sony INZONE M9 teljes képernyőjén jobb kontrasztot élvezhetsz. A nagyobb színmélység az árnyékokban és a fénypontokban legyőzhetetlen ellenféllé tesz.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Rengeteg hely a kezeléshez

A Sony INZONE M9 monitor kis helyigényének köszönhetően szinte alig foglal helyet az íróasztalon. Kényelmesen elhelyezhetsz mellé egy gamer billentyűzetet és egy egeret is.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A PlayStation 5 konzolra szabva

Az INZONE M9 monitor a számítógép mellett PS5 konzolhoz is csatlakoztatható. A PlayStation 5-höz csatlakoztatva a monitor teljesítménye automatikusan optimalizálódik, és aktiválódik a játékmód. Még egy izgalmas játékjelenet nagy kontrasztja sem fog meglepetést okozni - a HDR felbontással mindig mindent tökéletesen láthatsz.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony INZONE M9 monitor KVM kapcsolóval is rendelkezik

A KVM kapcsoló egy rendkívül kényelmes megoldás, amellyel a Sony INZONE M9 monitor ugyancsak rendelkezik. A csatlakoztatott perifériák, például a billentyűzet és az egér, automatikusan csatlakoznak az éppen aktív eszközhöz. Amint a képforrás átvált, nem kell aggódnod, mert a vezérlés is átvált.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

[1] Fejhallgató-kimenet (3,5 mm-es csatlakozó) / [2] 3× USB Type-A (downstream) / [3] USB Type-B (upstream) / [4] USB Type-C (DP Alt Mode, upstream) / [5] DisplayPort (1.4 verzió) / [6] 2× HDMI (2.1 verzió)

Sony M9 monitor jellemzői

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Intuitív szoftver a monitor és az INZONE gamer fejhallgató beállításához

Az INZONE gamer kiegészítőket a monitor vagy a fejhallgató formájában nemcsak a kifinomult funkcióikért, de a felhasználóbarát szoftverben történő intuitív beállításukért is szeretni fogod. Állíts be egy adott üzemmódot a játékokhoz vagy alkalmazásokhoz, és finomhangold a hozzájuk tartozó hangprofilokat!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kényelem játék vagy filmnézés közben

A legjobb betekintést a monitor egyszerű megdöntésével is elérheted. A Sony INZONE M9 lehetővé teszi, hogy a szöget 0 és 20° között változtasd, és természetesen a magasságot is beállíthatod 70 mm-ig.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A megfelelő játékhangulat a megvilágítással is kihangsúlyozva

Minden gamer szereti, ha sötétségbe burkolózhat, de élvezi a fényhatásokat is, amelyek bevonják a játékba, és megfelelő hangulatot biztosítanak. A Sony INZONE M9 monitor esetén 13 szín közül választhatsz, amelyeket a szellőzőben lévő LED szalag bocsát ki, de a világítás akár teljesen ki is kapcsolható. A világítás teljesen kikapcsolható.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Ne gabalyodj feleslegesen a kábelekbe!

A modern és visszafogott megjelenésű Sony INZONE M9 monitort a funkcionalitás jellemzi: lehetővé teszi a zavaró kábelek tárolását. A kábelek a monitor oszlopába rögzíthetők, így nem fogsz feleslegesen összegabalyodni bennük, és nem rontják el a a menő gamer felszerelésed látványát sem.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)
Pontos felbontás 3840 × 2160

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 144 Hz
Válaszidő 1 ms
Maximális fényerő 600 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1
Kijelző felülete Tükröződésmentes
Képfrissítési technológia G-Sync-kompatibilis

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, USB-C, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.4, HDMI 2.1
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 2 ×
DisplayPort 1 ×
USB-C 1 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság

Szín

Szín Fehér, Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 61,5 cm
Magasság 47,9 cm
Mélység 24,8 cm
Tömeg 6,8 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Energiacímke 2021

Kód:  WH606
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SDMU27M90AEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20