Oldal frissítése

27" NEC MultiSync EA275WMi fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" NEC MultiSync EA275WMi fekete

A NEC márka első osztályú kijelzője kombinálja a kiváló minőségű IPS panelt, a kényelmet és különleges környezetbarát használatot. Olyan univerzális használatra tervezték irodákban, orvosi rendelők, és az igényes háztartásokban, ahol multimédiával dolgoznak és a legteljesebb mértékben kihasználják. A kijelző pontosan szemmagasságba állítható és a kép mindig tökéletes, hiszen a fényerő pontosan illeszkedik az aktuális fényviszonyokhoz. Távvolét esetében egy szenzorral a kijelző automatikusan kikapcsol, energiát takarítva meg és feleslegesen nem fut.

Legfontosabb jellemzői

  • Prémium képminőség az igazi ínyenceknek
  • Gazdaságos üzemeltetés - 35 W Eco módban
  • QHD felbontás 2560 x 1440 pont
  • Beépített hangszóróval és USB 3.0 hub
  • Tökéletes elhelyezés elforgatható 90 ° -kal
  • Kép szimulációja DICOM minőség (egészségügyi ellátásban felhasználható)

Csúcsminőségű kijelző az igényekért

A kijelző felbontása 2560 × 1440 pontú szélesvásznú 16: 9. Ezt a formátum minden bizonnyal értékelni fogja, ha sok időt tölt, különösen multimédiával és számítógépes játékokkal. Az LCD fel van szerelve számos funkcióval a kiváló képalkotásért és egy sereg más funkcióval a kényelmes használat érdekében. A videojel digitális DVI, HDMI vagy profi DisplayPort révén lehetséges. Továbbá könnyen használható USB 3.0 csatlakozót kapsz a beépített USB hub-nak köszönhetően.

Mindent a hosszú és megbízható működésért

A központ rendelkezik beépített sztereó hangszórókkal, bár a keret nagyon vékony, és lehetővé teszi a több képernyő egymás melletti használatát. A másik előnye az eszköznek egy rugalmas állvány amely garantálja a magasság állítási tartományt 130 mm-ig, az LCD majdnem körbe forgatható, billentés és elfordítás a tengely körül a kijelző portré funkcójáért. A tipikus 47 watt fogyasztása, ECO üzemmódban csak 35 W. Köszönhetően ennek hitelesített TCO 6.0 besorolású. 

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Jelenlét érzékelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  WN320b2c
Termékszám:  60003813
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10