Oldal frissítése

27" NEC MultiSync EA275UHD, fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" NEC MultiSync EA275UHD, fehér

A 4K felbontású NEC MultiSync EA275UHD monitor az ideális választás a nagy munkafelületet és nagy  pixelsűrűséget igénylő felhasználók számára. A  kompromisszumot nem ismerő Ultra HD felbontású monitor professzionális és otthoni használatra egyaránt kiválóan alkalmas. A multimédiás szórakozás, a fénykép- és videószerkesztés és egyéb grafikaintenzív  tevékenység páratlan eszköze.

Főbb jellemzők:

  • Kifinomult Ultra HD
  • IPS technológia
  • Sok pozicionálási lehetőség
  • Falra rögzíthető (VESA)
  • Beépített hangszórók

Első osztályú kijelző

IPS paneljének köszönhetően a monitor vertikálisan és horizontálisan is csaknem teljes, 178 fokos betekintési szöget és kiváló színvisszaadást biztosít. A kép mindig optimális, mivel a fényerő mindig igazodik az aktuális fényviszonyokhoz valamint a felhasználó jelenlétéhez. Ha nincs a közelben felhasználó, a kijelző automatikusan kikapcsol, amivel sok energiát takarít meg. Egy másik előnyös tulajdonság  az ECO mód, amelynek köszönhetően akár 56%-kal is csökkenhet az energiafogyasztás.

Mindig ideális pozíció

A monitor számos extrával rendelkezik: az érintésérzékeny képernyőn nyomógombokkal állíthatjuk be az OSD menüt, a PBP (Kép a képben) módot használhatjuk, ha egyszerre két bemenettel kell dolgoznunk, a ControlSync technológia segítségével pedig akár 6 monitort is összekapcsolhatunk. Egyszerű egyetlen monitorról  elvégezni az összes többi beállítását. A monitort rendkívüli hajlékonyság jellemzi: talpa 13 cm-rel  magasabbra is állítható, valamint portré módba is állítható. Így mindig optimális helyzetbe állíthatjuk. Más eszközökkel való könnyű összekapcsolását a DisplayPort, a HDMI és a DVI-D bemenet garantálja.

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Jelenlét érzékelő

Szín

Szín Fehér
Kód:  WN320b4
Termékszám:  60003867
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05