Oldal frissítése

27" NEC MultiSync EA274WMi fekete

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" NEC MultiSync EA274WMi fekete

Kiváló minőségű nagyképernyős MultiSync EA274WMi márka NEC kapják képminőséget, sokoldalúságot és speciális funkciók a kényelmes és környezetbarát felhasználása. Úgy tervezték, az igényes felhasználók vár semmit, de a legjobb mind az otthoni és vállalati környezetben. Hagyja magát kényeztetni a legjobb minőségben!

Egy másik előnye ennek a készülék egy rugalmas állványt állítsuk tökéletesen. Ezzel lesz beépülő magasságállítás a tartományban 130 mm széles forgási tengely körül, vagy dönthető. Ezután pivot funkció lehetővé teszi a használatát a kijelző magassága, mint például az olvasás hosszú szövegeket. Attól függetlenül, hogy bármilyen helyzetben a képernyőn, a kép mindig tökéletes, hiszen a fényerőt automatikusan és pontosan alkalmazkodik a környezeti fényviszonyokhoz. Ennek hiányában környezeti fényérzékelő, akkor a kijelző kikapcsol, energiatakarékosság fogyasztott és monitor nélküled feleslegesen futni.

A tényleges kijelző felbontása 2560 x 1440 pontot, így kap nagyjából minden részletét. A modern technológia garantálja IPS széles látószöget biztosít. A központ rendelkezik egy beépített sztereó hangszórók, bár a határ nagyon vékony, és lehetővé teszi a használatát több LCD-oldalán. Csemegék általában fogyaszt 44 watt, de ECO üzemmódban fogyaszt egy nagyon tiszteletreméltó 35 watt.Köszönhetően annak tulajdonságait biztosítja hitelesített TCO 6.0.

Összeköt berendezés is egy nagy szint - videojel révén lehetséges DVI, HDMI vagy VGA. Vannak szakmai DisplayPort.Plusz, kapsz könnyen hozzáférhető USB csatlakozók, köszönhetően a beépített USB hub. Kompatibilitás VESA (100 x 100) lehetővé teszi, hogy bármilyen egyszerű szerelés a falra.

Za zmínku stojí také DICOM szimuláció pro přímé přehledové radiologické aplikace a bezplatné stažení programu NaViSet Administrator 2 pro správu vícenásobného zobrazení z centralizovaného umístění.


Fő előnyei monitor:

  • nagy felbontású
  • matt
  • Környezeti fényérzékelő
  • Human Sensor - kimutatja a személy előtt a monitor
  • Széles helymeghatározás
  • IPS
  • fenntarthatóság
  • DICOM szimuláció
  • Ingyenesen letölthető szoftver kezeléséhez több nézet

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WN320b1
Termékszám:  60003493
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20