Oldal frissítése

27" LG 27UD68-W

4,7 27 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" LG 27UD68-W

Modern alakú talapzaton támogatja monitor képes a szakmai, a minőségi értékelni fogják grafikusan pickiest felhasználók. Rendkívül finom felbontású, rövid választ és kalibrált színe. Kijelző minimalizálja színváltozatban széles színskálát és színhőmérséklet. Az ilyen szaporodás kérjük mind mozirajongó és játékosok, de a fejlesztők, grafikusok és videó szerkesztők, akik a luxus asztali precíziós kijelzők minden részletét.

legfontosabb jellemzői

  • Luxus színes (99% lefedettség sRGB)
  • Élesség a legapróbb részletekig (4K felbontású 3840 × 2160)
  • Egyenletes minőségű kijelző, ha oldalról nézve (IPS)
  • Játék mód műfaj (FPS, RTS)
  • A sötét területek (Fekete Stabilizer)
  • Gyors elosztjuk az ablakban a tér (Screen Splitter)
  • Használja 2 eszköz egyidejű (HDMI + DisplayPort)
  • Támogatja az AMD FreeSync
  • Gyárilag kalibrált színek

soha nem látott kép

A kijelző fedezi 99% -a az sRGB szabványt, így a megjelenített kép egybeesik a minősége az eredeti forrás. A kép olyan legyen, amilyet a szerző célja. IPS panel ér minimális változást színhőmérséklet nézve éles szögben. Gyönyörű kép egy köszönöm, hogy több minden helyzetben. Emellett egy széles látószögű egy antireflexiós réteg csillogás minimalizálása érdekében, így tényleg nem zavarják.

hatékony felhasználása

Screen Splitter funkció javítja a termelékenységet egyszerűen nyújtás az ablak a képernyőn. Az egyik ablak átméretezés, és a többi ablak automatikusan kitölti a rendelkezésre álló teret. Ez lehetővé teszi a kijelző ablakok 2-4, amely lehet 8 különböző arányokban a képernyőn. A nagy területen megosztva is lehetőség több darab elektronika egyszerre. Ha a HDMI és DisplayPort, a monitor két készülék csatlakoztatható.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Kijelző felülete Tükröződésmentes
Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fehér

Méretek és tömeg

VESA felfüggesztés 100×100
Kód:  WK060a1h9d
Termékszám:  27UD68-W.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15