Oldal frissítése

27" LG 27MP68HM

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" LG 27MP68HM

Kivételes design, kiváló képminőség és nagyszerű játékmenet - így lehetne röviden az LG 27MP68VQ monitort jellemezni. Ennek alapja egy minőségi IPS panel, amely 99%-át lefedi az sRGB színtérnek, amelyet körülvesz a csodálatos ház keskeny kerettel és művészileg ívelt ArcLine lábakon áll. Mindez biztosíték arra, hogy a képernyő remeküll fog mutatni az asztalon vagy az íróasztalon és a felszereltsége meghaladja a legigényesebb vásárló várakozását is. Vannak nagyszerű játék jellemzői, amely előnyt ad a versenytársakkal szemben, valamint a könnyen használható eszközök beleértve a hagyományos egeret amellyel egy kattintással a képernyőn beállíthat akármit - nincs több bosszantó görgetős csúnya menü!

Legfontosabb jellemzők

  • Exkluzív design ívelt ArcLine állvánnyal
  • A kijelző minőségét garantálja a modern IPS mátrix
  • AMD FreeSync a dinamikus szinkronizációért videokártyával
  • Fekete stabilizátor a sötét területek felderítésére a játékban
  • Beépített sztereó hangszórók 2 x 5 W MaxxAudio technológiával
  • BlueLink and Flicker Safe technológiák
  • A kép paramétereinek beállítása az egér segítségével közvetlenül a képernyőn
  • Támogatja a több ablakra bontást különböző kombinációkban

Kényelmes és hatékony felhasználás

Split Screen funkció növeli a termelékenységet a sok előre beállított osztott képernyő móddal, beleértve a kép-a-képben móddal (PIP). Még a saját monitor beállításait is el lehet végezni közvetlenül az egérrel. a bosszantó gombok  nyomogatása helyett a panelen. Ehhez adjuk hozzá a technológiát, ami csökkenti a kék fényt, amely serkenti a retina nem megfelelő működését, plusz a Flicker Safe technológia, ami csökkenti a vibrálást és megkapjuk a teljesen felhasználóbarát monitort.

Modern csatlakozó készlet

Használhatja a két HDMI port vagy az analóg D-Sub a kép csatlakoztatásáért. Van még két 3,5 mm-es dugó, amelyek közül az egyik a bemeneti és egy a kimeneti hang. Semmi sem akadályozza meg abban, hogy használja a kiváló minőségű sztereó MaxxAudio hangszórókat, amelyek tökéletesek egy átlagos hangrendszernek.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK060a1ed0
Termékszám:  27MP68HM-P.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05