Oldal frissítése

27" Lenovo ThinkVision P27 fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Lenovo ThinkVision P27 fekete

Ez a 27 "Lenovo ThinkVision P27 egy csúcsminőségű monitor, stílusos kialakítású, amely nagyszerű eszköz lehet otthoni felhasználóknak, szakembereknek és játékosoknak egyaránt. A  27 "-es kijelző a lehető legnagyobb helyet biztosítja a többablakos működés, a grafikus programok és a nagyszerű játékélmény érdekében. A megbízható LED-háttérvilágítású IPS panel rendkívül nagy (3840 x 2160) felbontású és pontos, nagy kontrasztú színeket mutat. Élvezd a nézetet minden oldalról, nagy látószöggel.

Legfontosabb jellemzők

  • Ideális 4K felbontású
  • IPS kijelző technológia
  • Nagyméretű
  • Exkluzív kivitel, keskeny kerettel
  • Maximálisan környezetbarát
  • Csúsztatható állvány, számos testreszabási lehetőséggel
  • Minőségi teljesítményű hangszórók
  • USB hub négy USB 3.0 porttal

Több, mint egy hagyományos képernyő

A monitor egy 5 fokos előremeneti és 30 fokos hátrafelé forgatásra alkalmas csúszó állványra van felszerelve. A monitor számítógéphez való csatlakoztatásához használhatod a DisplayPort vagy a HDMI csatlakozót. A hagyományos monitorokhoz képest olyan USB 3.0 portokat is tartalmaz, amelyek a monitort mindig elérhető USB hubbá alakítják. Fel van szerelve minőségi hangszórókkal, amelyek tiszta hangzást biztosítanak és beépített mikrofont tartalmaznak.

Védi a környezetet

Ez a monitor tökéletes kiegészítő akármilyen számítógéphez. Függetlenül attól, hogy fő kijelző eszközként vagy másodlagos monitorként használod laptophoz, soha nem fog cserbenhagyni. A monitor minőségét környezetbarát kialakításának köszönheti, számos környezetvédelmi tanúsítvánnyal, köztük az Energy Star 7.0, a TCO Display 7.0, a TCO Edge Display 2.0, az EPEAT Gold és így tovább. Ennek eredményeképpen alacsony energiafogyasztású, minimális káros hatással van a környezetre.

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WM232e6m
Termékszám:  60E3GAT1EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15