Oldal frissítése

27" Iiyama ProLite XB2783HSU-B1

4,2 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Iiyama ProLite XB2783HSU-B1

Monitor igényes személyek számára, akik nem elégszenek meg a hagyományos TN panelekkel, ehelyett egy professzionálisabb kijelzőre vágynak. Az AMVA + panel nagyobb kontrasztarányt kínál a megszokott képarányban, egyenletes 24-bites színvisszaadást és az átlagnál jobb látószöget biztosít. Minden igényt kielégít többet között fotófeldolgozáshoz. A 24" képátlójú Full HD felbontás azok számára is megfelelő, akik sok oldalpanelt használnak, beleértve a CAD-n és DTP-n végzett tevékenységet, és grafikát feladatokat. 4ms válaszidővel büszkélkedik, amelyet kiegyensúlyozottan fenntart szerkesztés, vidónézés és játék közben egyaránt.
A kijelző egy elegánz talpazaton nyugszik, amely lehetővé teszi a képernyő előre-hátra döntését, oldalra forgatását, a magasság állítását, illetve a portré módot (pivot). A beépített hangszórók teljesítménye 4W.  A periférikus csatlakozás lehetővé teszi  Erősítés rendezte beépített hangszórók teljesítménye 4 W. Lehetőség van külső merevlemez, egér vagy digitális kamera csatlakoztatására is a beépített 2 portos USB elosztó segítségével. A LED háttérvilágítás jelentősen csökkenti az energiafogyasztást, amely megmutatkozik az alacsony villanyszámlákon is. Különösen fontos ez, ha a monitor nyújtotta kiváló képminőséget mindennap élvezni kívánja. 
További információk:
Talapzat:
Döntés: 22 ° fel, 5 ° le
Forgatás: 45 ° balra, 45 ° jobbra
Magasság állíthatósága: 130 mm
Pivot: 90 °

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA840q2a
Termékszám:  XB2783HSU-B1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05