Oldal frissítése

27" iiyama ProLite X2788QS-B1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" iiyama ProLite X2788QS-B1

Egy jó minőségű monitort keres munka vagy játék céljából? Ebben az esetben ezt a terméket Önnek találták ki. A monitor megfelelő mindazok számára, akik nincsenek megelégedve a hagyományos TN paneles megoldásokkal és egy professzionálisabb kijelzőre van szükségük. Az elérhető tökéletes színvisszaadás, nagy átmérő, valamint a magas minőségű kivitelezés mind e modell mellett szól. Mindezeken túl a monitor magasszintű fényképészeti feladatokra is alkalmas. A WQHD felbontású (2560 x 1440) 27" képátlójú panel tökéletes azon felhasználók számára, akik egyszerre több ablakkal dolgoznak párhuzamosan. 

Legfontosabb jellemzők

  • Modern megjelenés és kialakítás
  • Magas kontraszt és kiváló betekintési szögek (IPS)
  • Különösen éles és részletes WQHD felbontás
  • Gyors reagálás (5 ms)
  • Gördülékeny képmegjelenítés AMD FreeSync technológiával
  • VESA szabvány különböző tartókhoz

LED kijelző alacsony válaszidővel és Advanced Contrast Ratio technológiával

A monitor éles képet biztosít videónézés, játék, valamint grafikus programok, CAD programok és DTP felületek esetén, mindössze 5 ms válaszidővel. LED-es háttérvilágítás használatával az energiafelhasználás jelentősen csökkent, amely alacsonyabb villanyszámlát eredményez. Kiemelendő az Advanced Contrast Ratio funkció, amely a fényerő függvényében szabályozza a megjelenített kép kontrasztját. Különösen értékelni fogja ezt a funkciót filmnézés és játék közben.

Kékfény-szűrő és villódzásmentesség a kényelemért

A kékfény-szűrő (Blue light) és a villódzásmentes technológia (Flicker Free) tökéletes megoldást biztosít szemei egészségének megőrzése érdekében. A villódzásmentesség és a szűrt kék fény csökkenti a szem terhelését. Ez pozitív hatással van a munkája eredményére, valamint a számítógép előtt is több időt tud eltölteni

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA840q1d
Termékszám:  X2788QS-B1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10