Oldal frissítése

27" iiyama ProLite B2783QSU-B1

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" iiyama ProLite B2783QSU-B1

Csúcsminőségű 27 hüvelykes QHD kijelző FreeSync támogatással, 1 ms-os válaszidővel, amely szabadon elforgatható, ideális játékra és zavartalan irodai munkára. A monitor konzisztens színmegjelenítéssel és 2560 x 1440 pixeles felbontással rendelkezik. Vertikális elforgathatóságának köszönhetően könnyedén olvasási módba állíthatjuk. 

Főbb jellemzők:

  • QHD felbontás
  • Alacsony válaszidő - tökéletes PC játékosok számára
  • FreeSync technológia a sima képmegjelenítésért
  • Szabadon elforgatható
  • Beépített hangszórók

Kiváló játékra és munkára

A monitor képátlója 27", és QHD felbontású, így nem csak irodai munkára, hanem szenvedélyes játékosoknak is ideális, akik értékelik az alacsony, 1 ms-os válaszidőt és a FreeSync technológia nyújtotta sima képmegjelenítést. A csökkentett kék fény kibocsátás miatt maratoni munka- és játékidőszakok sem jelenthetnek gondot, hiszen a szemünk kevésbé fárad el.

Mindig ideális pozícióban

A rugalmas állíthatóság és a forgathatóság következtében ez a monitor tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnének mindig az ideális helyzetben lenni. A kijelzőt felszerelték DVI, HDMI és DisplayPort csatlakozóval, valamint egy USB hub-bal, amellyel PC-hez vagy laptophoz csatlakoztathatjuk. A barátainkkal együtt játszanánk? Használjuk a jó minőségű beépített hangszórókat. Ha pedig nem akarjuk zavarni a környezetünket, csak csatlakoztassunk egy fejhallgatót, és mehet minden tovább.

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WA840q2c
Termékszám:  B2783QSU-B1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20