Oldal frissítése

27" iiyama G-Master GB2770QSU-B1

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" iiyama G-Master GB2770QSU-B1

iiyama G-Master GB2770QSU-B - gamer monitor lelkes játékosok számára

Minden játékos felszerelése kell, hogy tartalmazzon egy minőségi monitort, amely segíti őt a győzelem felé vezető úton, legyen szó offline vagy online játékról. Az iiyama G-Master GB2770QSU-B monitor részletes QHD felbontást kínál 16: 9 képaránnyal. 0,5 ms válaszidő, 165 Hz frissítési ráta és az AMD FreeSync Premium technológia támogatása biztosítja a kép teljes simaságát. Az iiyama G-Master GB2770QSU-B monitor pontos színvisszaadását egy 100% sRGB lefedettségű IPS panel biztosítja. A monitor fejhallgató kimenettel rendelkezik, de a két integrált 2W-os hangszórót is használhatod. Az iiyama G-Master GB2770QSU-B-t úgy tervezték, hogy ne csak remekül működjön, de jól is nézzen ki asztalodon. A három oldalon található minimális keret lehetővé teszi az iiyama G-Master GB2770QSU-B monitor alkalmazását ha egyszerre több monitort használsz.

Az iiyama G-Master GB2770QSU-B1 gamer monitor főbb jellemzői

  • Gamer monitor QHD (2560 × 1440 px) felbontással és 16: 9 képaránnyal
  • A FreeSync Premium Pro technológia támogatása a kép simasága érdekében
  • A PIVOT funkciónak köszönhetően az iiyama ProLite GB2770QSU-B monitor forgatható, hogy a képernyő helyzetét vízszintesről függőlegesre változtathasd
  • A Black Tuner funkció lehetővé teszi a monitor által megjelenített fekete szín beállítását, amelynek köszönhetően még sötét sarkokban rejtőzködő ellenségeket is láthatod
  • Az iiyama G-Master GB2770QSU-B fejhallgató-kimenettel rendelkezik, de beépített hangszórók (2 × 2W) is rendelkezésre állnak a megfelelő hang biztosítása érdekében
  • A gamer monitor akár 165Hz frissítési frekvenciával működik, és a válaszidő csak 0,5 ms
  • Elegáns kialakítás, szinte észrevehetetlen keretekkel 3 oldalon, lehetővé téve több iiyama G-Master GB2770QSU-B monitor használatát egymás mellett
  • VESA szabvány támogatás a monitor falra szereléséhez kompatibilis konzol segítségével
iiyama ProLite GB2770QSU-B

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Az IPS kijelző tökéletes színvisszaadást kínál

Az iiyama G-Master GB2770QSU-B monitor IPS panelje 100% -ban lefedi az sRGB színpalettát. Minden szín, sőt az árnyalatok is, remekül és pontosan fog kinézni. Az IPS-panel szélesebb betekintési szöget is kínál, így a játékélmény is fokozódik. Mindig öröm lesz nézni az iiyama G-Master GB2770QSU-B monitor színeit.

iiyama ProLite GB2770QSU-B

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Élvezd a szakadozásmentes képet az iiyama G-Master GB2770QSU-B monitoron

Az AMD FreeSync Premium technológia támogatásával az igazi játékokat szakadozás és elakadás nélkül élvezheted. Ez a technológia abból áll, hogy a frissítési gyakoriság szikronizálásra kerül az iiyama G-Master GB2770QSU-B grafikus kártya és a monitor között. Ennek köszönhetően az így kapott kép mindig pontos lesz, szakadozás és egyéb pontatlanságok nélkül. 

iiyama ProLite GB2770QSU-B

Előre beállított és egyéni képmódok

Az iiyama G-Master GB2770QSU-B gamer monitor két előre beállított képbeállítási móddal rendelkezik - FPS és Strategy, amelyek segítségével a képet a játék típusához igazíthatod. Ha szeretnél, létrehozhatsz saját egyedi beállításokat is a különböző játékfajtákhoz vagy játékokhoz, és elmentheted az iiyama G-Master GB2770QSU-B monitor memóriájába.

iiyama ProLite GB2770QSU-B

Az iiyama G-Master GB2770QSU-B javítja a fekete színt

Állítsd be a fekete fényerejét és árnyalatait a Black Tuner funkcióval, amely sokkal könnyebbé teszi az iiyama G-Master GB2770QSU-B monitoron az árnyékban rejtőző ellenségek észrevételét. Ne várd meg, hogy ők tegyék meg az első lépést - legyen tiéd az első csapás!

iiyama ProLite GB2770QSU-B

Rendkívül gyors, 0,5 ms válaszidő

A zavartalan és nyugodt játékélmény érdekében fontos, hogy a válaszidő a lehető legrövidebb legyen. Az ívelt iiyama G-Master GB2770QSU-B monitor esetében ez az érték csupán 0,5 ms. Ennek köszönhetően minden mozgást simán fogsz látni, kellemetlen elmosódás nélkül, részletgazdagon.

iiyama ProLite GB2770QSU-B

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Az iiyama ProLite csökkenti a kék fényt és a villogást

A számítógépen végzett hosszú munka, azaz a monitor nézése megerőlteti a szemet. Az iiyama ProLite GB2770QSU-B monitor BLUE LIGHT REDUCER és Flicker Free technológiát tartalmaz, amely csökkenti a monitor által kibocsátott kék fény mennyiségét és a villogást, ezáltal csökkentve a szem fáradását.

iiyama ProLite GB2770QSU-B

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Az iiyama ProLite GB2770QSU-B beépített hangszórókkal rendelkezik

Az iiyama ProLite GB2770QSU-B LCD monitor két 2W-os beépített hangszóróval rendelkezik,  így nem kell semmilyen külső berendezést vásárolnod. De ha nem szeretnéd zavarni a környezetedet, csatlakoztathatsz fejhallgatót is az iiyama ProLite GB2770QSU-B monitorhoz.

iiyama ProLite GB2770QSU-B

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


A monitor alkalmazkodik hozzád

Az iiyama ProLite GB2770QSU-B állvánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a magasság beállítását. A megfelelően beállított monitormagasság pozitív hatással van a gerinc állapotára. A PIVOT funkciónak köszönhetően az iiyama ProLite GB2770QSU-B monitor elforgatható, így a képernyő pozíciója vízszintesről függőlegesre változtatható. Ezt akkor fogod értékelni, ha hosszú szövegekkel és weblapokkal dolgozol.

iiyama ProLite GB2770QSU-B

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Az LCD monitor teljes QHD felbontással rendelkezik

Az iiyama ProLite GB2770QSU-B monitor QHD felbontású (2560 × 1440), ennek köszönhetően sokkal több információt képes megjeleníteni (akár 77% -kal többet, mint egy Full HD monitor).


Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)
Felbontás Quad HD
Pontos felbontás 2560 × 1440

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 165 Hz
Maximális fényerő 400 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1
Kijelző felülete Matt
Képfrissítési technológia FreeSync

Oldalarány

Képarány 16:9

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 8 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort
Grafikus interfész szabványok DisplayPort 1.4, HDMI 2.0
Adatinterfész szabványok USB 3.2
Audio interfész Fejhallgató bemenet
HDMI 1 ×
DisplayPort 1 ×
USB 2 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok Állítható magasság, Pivot
Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free
Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 61,4 cm
Magasság 54 cm
Mélység 25,6 cm
Tömeg 5,4 kg
VESA felfüggesztés 100×100

Energiacímke 2021

Kód:  WA840t28h
Termékszám:  GB2770QSU-B1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20