Oldal frissítése

27" HP Z Display Z27x

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" HP Z Display Z27x

A HP Z sorozatába tartozó monitor minden tekintetben professzionalizmust sugároz. A minimalista, de mégis mégis rugalmasan állítható talpon nyugszik a második generációs IPS panellel ellátott, lenyűgöző színeket nyújtó monitor. Az eszköz 100% sRGB és Adobe RGB lefedettséget nyújt. A monitor extra széles látószögben is kiválóan látható, a színminőség romlása nélkül. A jó láthatóság és a szem kímélése céljából a kijelző tükröződésmentes felülettel van ellátva. A felhasználó HP DreamColor kalibráló segítségével határozhatja meg az általa kívánt beállításokat. 

Főbb termékjellemzők

  • Tökéletes felbontás
  • 100% Adobe RGB és sRGB lefedettség
  • Csatlakoztatható 4K bemenet
  • True color
  • USB 3.0 hub
  • Állítható talp

Valósítsd meg ötleteidet!

A monitor tökéletes teljesítményt nyújt professzionális használathoz. Felbontása 2560 x 1440, képes 4K-s tartalmak megjelenítésére, és akár 1,07 milliárd színt hozhat létre. A monitor DreamColor panelje megbízhatóan rendkívül mély feketeárnyalatokat biztosít, valamint gombnyomással azonnal be állítható a színpontosság több, előre beállított színtérrel együtt. Az egyedi fejlesztésű, fejlett Off-Axis feketeszín-technológia és a második generációs IPS technológiának köszönhetően rendkívül séles színskála áll a felhasználó rendelkezésére. Teljesen szabadjára engedhetjük fantáziánkat ezzel a tökéletesen az igényeinkhez szabható monitorral.

Maximális csatlakoztathatóság

 

A monitort könnyedén csatlakoztathatjuk munkaállomásokhoz vagy notebookokhoz gyakran használt csatlakoztatók segítségével: a HDMI- és a két DisplayPort-csatlakozón kívül USB-hubot is használhatunk gyakran használt perifériák gyors csatlakoztatásához. Kiváló paramétereinek köszönhetően a monitor az igényes felhasználók ideális választása.  

 

 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  HPBM1051j
Termékszám:  D7R00A4#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15