Oldal frissítése

27" HP Envy

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" HP Envy

Minimalista design

Az elegáns HP Envy 27s monitor lenyűgöző látványt nyújt hihetetlen részletekkel és élethű színekkel, amelyek aligha különböznek a valóságtól. Több, mint 8 millió képponttal a kiváló IPS panel a legszebb részleteket és színárnyalatokat képes megjeleníteni. A gyönyörű design minimalista kerettel párosul.


A HP Envy 27s monitor legfontosabb jellemzői

  • 27" IPS kijelző
  • Ultra vékony keret a kijelző körül
  • Ultra nagy 4K felbontás
  • Pontos színárnyalatok (99% sRGB lefedettség)
  • Statikus kontraszt 1300:1
  • 5,4 ms válaszidő
  • Széles látószög
  • Tükröződésgátló bevonat
  • 2× HDMI, 1× DisplayPort
  • Döntés: -5 és 25° között

IPS kijelző lenyűgöző színekkel

A fejlett, 27"-os IPS kijelző kiváló képminőséget nyújt rendkívüli látószögben, gazdag kontraszttal és magas színpontossággal, amely az sRGB tartomány 99%-át lefedi. A kijelző matt felülete fényvisszaverő bevonattal biztosítja a megjelenített tartalom kiváló láthatóságát, minimális fényvisszaveréssel.


Ultra részletes 4K felbontás

A nagy felbontású, 3840 x 2160 képpontos képernyő tökéletes részletességgel és magas képélességgel rendelkezik. Az eredmény a moziban látható lenyűgöző képre hasonlít. Emellett az AMD FreeSync technológia tökéletesen zökkenőmentes megjelenítést biztosít a gyorsabb jelenetek alatt is, anélkül, hogy a képeket megszakítaná.


A felhasználó kényelme

A vékony keret széles látószöggel kombinálva lehetővé teszi több monitor egymás melletti csatlakoztatását minimális késleltetés mellett. Könnyen bővítheted a munkaterületed, így nagyobb kényelmet élvezhetsz nem csak munka, de szórakozás közben is. A monitor hátulján dupla HDMI és egy DisplayPort csatlakozó található más eszközök csatlakoztatásához.


Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési technológia FreeSync

Szín

Szín Fekete
Kód:  WP094a5
Termékszám:  Y6K73AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20