Oldal frissítése

27" HP EliteDisplay S270n

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" HP EliteDisplay S270n

A munka kényelmesebb lesz

A 27"-os HP EliteDisplay S270n asztali monitor a kiváló ergonómiát és a páratlan képminőséget kombinálja a Full HD felbontással és az IPS technológiával. A vékony keretnek és a karcsú kialakításnak köszönhetően más monitorokhoz is csatlakoztatható, így a munka nem csak kényelmesebb, de hatékonyabb is lesz. A monitoron található USB-C port gondoskodik arról, hogy a képátvitelt és a tápellátást egyetlen kábellel oldhasd meg.


A HP EliteDisplay S270n  monitor főbb jellemzői

  • Ultra HD felbontás, 3840x2160 px
  • IPS az élénk színekért és a széles látószögekért
  • A válaszidő 5,4 ms
  • 99%-os sRGB színlefedettség
  • Elegáns, vékony keret
  • Tükröződésmentes szűrő
  • HDMI 2.0, DisplayPort, USB-C 3.1
  • HP Display Assistant szoftver
  • Low Blue Light technológia

IPS kijelző gyönyörű színekkel

A kijelző a legmodernebb IPS technológiával rendelkezik, amely páratlan képminőséget nyújt élénk színekkel és gazdag kontraszttal. A kifogástalan kényelemről a maximum 178°-os széles látószög és a tükröződésmentes bevonattal ellátott matt kijelző gondoskodik. A színtartomány meghaladja az sRGB színtér 99%-át, így képeid esetében mindig a lehető legjobb lesz a színvisszaadás.


Kiváló ergonómia

Ha sok időt töltesz a monitor előtt, akkor minden bizonnyal értékelni fogod az ergonomikus kialakítást, ahol a monitor magasságát állíthatod, illetve -5 és +23° között döntheted. A HP EliteDisplay S270n monitor Low Blue Light technológiát is kapott, amely hatékonyan kiküszöböli a kék fény kibocsátását, hogy a lehető legjobban kímélje a szemedet.


Felhasználói kényelem

A széles látószöggel és vékony kerettel rendelkező kijelző több monitor csatlakoztatását teszi lehetővé minimális távolsággal. Könnyen megnövelheted a munkafelületet a fokozott kényelemért, ami nem csak a munkához, hanem a szórakozáshoz is jól jön majd. A HP Display Assistant szoftver is a monitor része, segít abban, hogy a kijelzőt és a színkorrekciót a saját igényeidnek megfelelően állíthasd be.


Modern csatlakozók

A HP EliteDisplay S270n monitor a legújabb DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 és HDMI 1.4 csatlakozókat kínálja. A modern USB-C interfész megkönnyíti a mobil eszközök dokkolását. Egyetlen USB-C kábellel küldhetsz át képeket, adatokat, és a tápellátást is megoldja (akár 60 W-ig).


Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  HPBM2007f
Termékszám:  2PD37AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20