Oldal frissítése

27" HP EliteDisplay E271i ezüst

4,2 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" HP EliteDisplay E271i ezüst

A HP EliteDisplay E271i kiemelkedő ergonómiai és személyre szabható kényelmet kínál első osztályú kivitelben. A monitor vékony, könnyű és egyszerűen állítható. A 27 hüvelykes, IPS technológiával felvértezett képernyőn minden tartalom Full HD-ben, 1920 x 1080 felbontásban jelenik meg. Nagy betekintési szögének hála a monitor bármilyen helyzetből jól látható, így egy hosszabb ideig tartó munka esetén kiválaszthatod a számodra legkényelmesebb beállítást.
A kijelző nagy kontrasztaránnyal és gyors válaszidővel is büszkélkedhet. Ráadásul a bemeneti csatlakozók lenyűgöző választéka is rendelkezésre áll, köztük egy VGA, egy DVI, egy DisplayPort és természetesen két USB-csatlakozó is. Ha több programmal vagy dokumentummal, esetleg több monitoron dolgozol egyszerre, akkor jól jöhet a HP Display Assistant szofver, a központi csatlakozó és az új, kibővített eszköztár is.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Ezüst
Kód:  HPBM2007
Termékszám:  D7Z72AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10