Oldal frissítése

27" Fujitsu B27T-7 Pro szürke

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Fujitsu B27T-7 Pro szürke

A Fujitsu kiváló irodai monitora a legjobb választás fárasztó munkához vagy multimédiás tartalom fogyasztásához. Az IPS kijelző ergonomikus kialakítása és kiváló betekintési szögei gondoskodnak arról, hogy a monitort órákon át fáradtság nélkül nézhesd. Csatlakozása DVI, HDMI, DisplayPort vagy USB csatlakozó keresztül történik. A LED háttérvilágítású technológia energiatakarékos, és magas dinamikus kontrasztarány is nyújt. A Fujitsu B27T-7 Pro monitor talpa függőlegesen is dönthető, és nagy betekintési szöget biztosít. A talp gondoskodik arról, hogy a monitort mindig a munkád végzéséhez szükséges legoptimálisabb szögbe állíthasd.

A Fujitsu B27T-7 Pro főbb jellemzői

  • Kiváló betekintési szög (IPS)
  • Finom Full HD felbontás (1920 × 1080)
  • Tükröződésmentes bevonat
  • Energiatakarékos (LED ECO üzemmód)
  • A monitor számos pozícióba állítható (forgatás, magasságállítás, döntés)
  • Flicker Free (villódzásmentes) és Low Blue Light (a kék fény minimalizálása) TÜV tanúsítvány
  • Kitűnő csatlakozási lehetőségek (DP, DVI, D-Sub)

Sokoldalú irodai monitor

A Fujitsu B27T-7 Pro energiatakarékos irodai monitora előre beállított fényerejével alkalmazkodik a környezet fényviszonyaihoz, és optimális fényerőt biztosít a legtöbb irodai alkalmazáshoz. Az Eco gomb segítségével könnyedén válthatsz az Eco üzemmód és a legoptimálisabb nézet között. Az energiatakarékos üzemmód használatát a kijelzőn láthatod. A printer, a szkenner, a billentyűzet vagy az egér csatlakoztatásához két USB 2.0 port áll rendelkezésedre, a monitor beépített hangszórói irodai használatra kiválóan alkalmasak.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Szürke
Kód:  WF082o20
Termékszám:  S26361-K1597-V140
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05