Oldal frissítése

27" ELO 2794L MultiTouch kioszkokhoz

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" ELO 2794L MultiTouch kioszkokhoz

Az ELO márkájú Openframe kijelzők számítógépes kioszkok létrehozásához szolgálnak a különféle intézményekben. A kép rendkívüli tisztasága mindenkit odavonz és a pontos érintési reakció pedig megkönnyíti a kezelhetőségétA kiváló minőségű képernyő kreatív módon jeleníti meg a szervezetét és olyan grafikus információkkal szolgál, amelyek megfelelnek az Ön céljainak. Annak érdekében, hogy a kijelző ellenálljon a közszolgálatnak, ezért gyárilag szigetelve van a por és a folyadékok ellen, és hosszú ideig tartó, mindennapos működésre tervezték.

Főbb jellemzői

  • Érintőképernyő az információs kioszkok létrehozásához
  • Nagy, 27"-os Full HD képernyő
  • Élénk kép a nagy fényáteresztésnek köszönhetően
  • Maximalizált látószög (178°)
  • 10 pontos MultiTouch az igazi interaktivitásért (2 pontos az üvegen kresztül)
  • Átlagon felüli élettartamra tervezték (MTBF 50 000 óra)
  • Szigetelve van a por, a szennyeződések és a folyadékok ellen
  • Vékony és energiatakarékos (LED háttérvilágítás)

Modell minden helyzetbe

Számos érintőképernyő közül választhat az érintőképernyős követelmények számától függően. A Multitouch modell a legmodernebb 10 pontos PCAP 2GS kapacitív technológia a tabletszerű kezelhetőséghez, ezáltal alkalmas olyan interaktív környezetbe, amely a játékosságával minden korosztályt megszólít. Nem számít neki a felhúzott, textilből vagy latexből készült kesztyű sem. A minőségi szabvány az IntelliTouch a felületi hullámérzékelésével.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100g6d
Termékszám:  E186635
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10