Oldal frissítése

27 "ELO 2794L IntelliTouch kioszkokhoz

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27 "ELO 2794L IntelliTouch kioszkokhoz

Az Openframe ELO kijelzők számítógépes kioszk létrehozására szolgálnak számos intézményben.A kép rendkívüli tisztasága mindenki számára vonzza a közelieket, és a pontos érintési válasz megkönnyíti a környezetet, amelyben kreatívan jelenítheti meg szervezetét, és információt szolgáltathat a céljának megfelelő grafikáApproxan. Annak érdekében, hogy a kijelző ellenálljon a közszolgálatnak, máris gyárilag lezárva van a por és a kiömlések ellen, és hosszú ideig tartó napi működésre tervezték.

Főbb jellemzők

  • Érintse meg a Full HD megjelenítést információs kioszk létrehozása
  • Giant 27 "képernyő széles látószöggel (178 °)
  • Élénk kép a nagy fényáteresztés miatt
  • Egygombos IntelliTouch a SAW elven
  • Kiváló élettartamra tervezték (MTBF 50,000 óra.)
  • Tömített por, szennyeződés és folyadékok ellen
  • Vékony és energiatakarékos (LED háttérvilágítás)

Modell minden helyzetben

Számos érintőképernyő közül választhat az érintőképernyős követelmények számától függően. A Multitouch modell a legkorszerűbb PCAP 2GS 10 cellás kapacitív PC-alapú technológia a tabletta-szerű élvezet érdekében, így ideális az interaktív környezetek számára, amelyek minden korosztályt játszanak. Nem is illeszkedik a textilből vagy latexből készült kesztyűApproxe. Az IntelliTouch minőségi szabvány, megbízható felületi hullámérzékeléssel.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100g6a
Termékszám:  E198623
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05