Oldal frissítése

27" Elo 2740L iTouch+ kioszkoknak

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Elo 2740L iTouch+ kioszkoknak

Az ELO 2740L Full HD (1080p) érintőképernyő egy költséghatékony megoldás , például kioszkok számára . Ott is nagyra értékelhet egy széles, nagyon fényes panelt, kiváló látószöggel (178 ° / 178 °), 3000: 1 kontraszttal és fényerővel akár 300 cd / m2-ig. A kezelőszervek oldalán helyezkednek el, így nem láthatók az ügyfél pozíciójából, és nem okoznak zavart benyomást. A VESA 200 x 100 mm-es szabványnak köszönhetően a monitor csatlakoztatható a falhoz. Az ELO márka garantálja a hosszú távú felhasználáshoz szükséges minőséget és megbízhatóságot .
A kijelző pormentes a gyárból, így hosszú élettartamot biztosít napi igényes környezetben is. A professzionális IntelliTouch Plus technológia egy vagy több ujjhegy egyidejű beállítására szolgál. Ugyanakkor az üveg érintőfelülete rendkívül ellenáll a karcolásoknak és ütéseknek. Az érintőképernyővel történő kommunikáció az USB porton keresztül történik. Ezen kívül a csatlakozási lehetőségek közé tartozik az analóg VGA és a digitális DVI-D bemenet . Az alkalmazott LED technológia gazdaságosabb, mint más típusú háttérvilágítás, és a panel még vékonyabb is.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100g5a
Termékszám:  E220828

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20