Oldal frissítése

27" EIZO ColorEdge CX271-BK

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" EIZO ColorEdge CX271-BK

Szakmai monitor EIZO CX271-BK 100% -os garancia a tökéletes képminőség és a tökéletesség. Ez az ideális eszköz a grafikus és animációs munka színekkel, ahol ez fontos, megbízható színvisszaadás.

Pontos szín totuž valóban 16 bites LUT (Look Up Table). És ez messze nem minden. Az integrált érzékelő Főegyházmegye automatikus korrekció a mérés, így ez a monitor folyamatosan kalibrált szín stabil. Használt IPS panel széles látószöget és természetes színek.A Digital Uniformity Equalizer (DUE) biztosítja a kiváló kép egyenletességét.A csomag tartalmazza a szoftver ColorNavigator.

Az állvány
A monitor egy pivot funkció, amely lehetővé teszi, hogy forgatható a függőleges helyzet, ami nagyon kényelmes, ha például olvasás hosszú dokumentumokat.Ez a technológia biztosítja az abszolút kényelmet megtekintésekor a tartalom mind vízszintes helyzetben azzal a lehetőséggel, magasságállítás, valamint elfordulás 90 °. Van is egy dőlésszöggel és dönthető oldalra.

A csatlakozó felszerelt monitor szabványos DVI csatlakozóval és különösen a modern HDMI és DisplayPort interfész, amely lehetővé teszi kapcsolat gyakorlatilag bármilyen grafikus szakmai felszerelés.

legfontosabb jellemzői
képernyő mérete 27 ", amelynek felbontása 2560 x 1440 és képaránya 16: 9
fényereje 300 cd / m2
Válaszidő 6 ms
Kontraszt 1000: 1
látószöge 178 ° vízszintesen és függőlegesen 178 °
2 portos USB hub
Bemenetek Display Port, DVI-D, HDMI
méretei 650 x 430-580 x 280 mm
Súly 12,7 kg

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WL579a1
Termékszám:  CX271-BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10