Oldal frissítése

27" EIZO ColorEdge CS2730

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" EIZO ColorEdge CS2730

A EIZO ColorEdge CS2730 professzionális képekhez készült monitor. A hátsóvilágítási LED színrendszerrel lefedi az Adobe RGB színekre készített standardját (1998-as), valamint az IEC61966-2.1 ISO standard 100%-át. A monitor egymilliárd színárnyalatot képes felismerni az ITS 10-bites LCD panelén. Az EIZO ColorNavigator 6.x kalibrációs szoftver segítségével könnyedén be lehet állítani a monitort, melynek színvisszaadása így kiemelkedővé válhat. Tehát ha a fényképészet élvonalába szeretnél törni, gondolkodj el ezen - képalkotáshoz nem csak jó technikára és gépre, hanem kiváló monitorra is szükséged lesz.  

Jellemzők

  • Pontos, egyenletes, stabil, színes kijelző
  • Lefedi az Adobe RGB 99%-át 
  • A fényerő, fehér pont és gamma pontos hardveres beállítása 
  • Kiváló fényerőelosztás a színegyenletesség eléréséhez
  • Pontos színű kijelző (16 bit. LUT asztal és akár 10 bites mélység)
  • Magasságállítás, forgatás és portré formátum

Ragyogó színek

A modell könnyedén kezeli a sötét és világos háttereken megjelenő karaktereket és textúrákat, valamint a ragyogóan élénk árnyalatokat is. A színterjedelem az átlagos LCD képernyőkhöz képest lényegesen nagyobb lefedéssel rendelkezik. Példának okáért elérte az ISO színstandard 100%-át, valamint az Adobe RGB standard több, mint 99%-át. Ennek köszönhetően nyomtatás előtt le lehet ellenőrizni milyen a sárgás-narancsos és a cián árnyalatok telítettsége. A sötétebb tónusok szintén meg tudják tartani mélységüket. A készülék így megbízhatóan csökkenti a javításokra, valamint az előállításra szánt értékes időt. 

Eltérés nélkül

A Digital Uniformity Equalizer (DUE) felel a színvisszaadásért és a fény egyenletes eloszlásáért az egész képernyőn. Egy különleges chip azonnal kiegyenlíti az érzékelt hibákat. Amíg a legtöbb LCD monitor úgy van beállítva, hogy a fehér terek lehetőleg homogének legyenek, az EIZO arra törekszik, hogy minden árnyalat ott legyen, ahol annak lennie kell. A színek egységesek a középpontól a szélekig. A színkialakítás más fajta a monitorok ezen családjában, mivel mindegyik LCD olyan eszközzel van felszerelve, amely tökéletesíti a tónus  és szín görbéket. 

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WL579i4
Termékszám:  CS2730
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10