Oldal frissítése

27" Dell UP2716D UltraSharp

4,9 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Dell UP2716D UltraSharp

Dell UP2716D

Igényes

Hagyd, hogy elvarázsoljon a minden oldalról tökéletesen látható színélmény, az éles QHD felbontás és a széleskörű csatlakozási lehetőségeknek köszönhető sokoldalú felhasználhatóság. Élvezd a rendkívüli színárnyalatokat: a monitor 99% -os sRGb színtérrel, valamint gyárilag kalibrált ?E < 2 értékkel rendelkezik, amelynek köszönhetően a színek gyönyörűek és valósághűek.


Egyenesen és oldalasan is

Állíts be a monitort optimális magasságba, és ha úgy kényelmesebb, megbillentheted, vagy elforgathatod a képet függőlegesen. De az IPS technológiának hála erre sincs szükség, a monitor ugyanis a rendkívül széles látószög (178 ° / 178 °) miatt minden oldalról ugyanolyan életesen mutatja a színeket.

Dell UP2716D

Dell UP2716D

A képzeleted helye

Élvezd a 27 hüvelykes (68,5 cm) kiváló fényerőt és az éles QHD felbontást (2560 x 1440), amely képes egyszerre két teljes méretű kép, számos alkalmazás és ablak egyidejű megjelenítésére. Két monitor használatával ez a teljesítmény tovább növelhető. A rendkívül vékony keret ideális választás a szegély nélküli monitorok számára.


Csatlakozók tartalékba

Az elektronika széles körű csatlakozási lehetőséget biztosít. Csatlakoztasd monitorodat a grafikus átalakítókhoz a professzionális DisplayPort-on vagy a miniDisplayPort-on keresztül, vagy válassz a népszerű HDMI csatlakozók közül. A HDMI MHL lehetővé teszi a képeid átvitelét a telefonodra vagy a tabletedre, miközben tölti azok akkumulátorát.

A 4 portos USB hub megfelel az USB 3.0 szabványnak, így a gyakran használt perifériák, mint például az USB stick - alapvető elem. A portok töltésre is használhatók.

Dell UP2716D

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Next Business Day (NBD) szolgáltatás

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)
Felbontás Quad HD
Pontos felbontás 2560 × 1440

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 6 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2
Natív kontraszt 1000:1
Kijelző felülete Matt

Oldalarány

Képarány 16:9

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 10 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort
Grafikus interfész szabványok HDMI 1.4
Adatinterfész szabványok USB 3.2
Audio interfész Fejhallgató bemenet

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 61,14 cm
Magasság 41,03 cm
Mélység 20,03 cm
Kód:  ADL27u17
Termékszám:  210-AGTR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10