Oldal frissítése

27 "Dell UP2715K 5K UHD

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27 "Dell UP2715K 5K UHD

A terület a grafikus


Luxus monitor UP2715K meggyőzni még professzionális grafikus hatalmas 14,7 megapixeles felbontása 5120 x 2800 5K és művészi pontossággal a reprodukció színeket. Dramatický nárůst zobrazovacích bodů v řeči čísel znamená 7× více detailů než Full HD a 2× tolik detailů oproti rozlišení 4K! Ha egy grafikus, tervező, vagy egy profi film vagy fénykép azonnal felismerik az előnyeit a 5K monitor. Felbontás de ez csak kezdődik.
 

pontos szín


A monitor gyárilag kalibrált 99% AdobeRGB és 100% sRGB és deltametrin értéke kisebb, mint 2. Ez ad színskála több mint egy milliárd szín a lenyűgöző eszkaláció és szürkeárnyalatos. Az eredmény egy áttörés vizuális élmény, hogy hozza jelentős része a realizmus. Monitor finomhangolására segítségével sokféle szín paramétereket, mint például RGBCMY telítettség, színárnyalat RGBCMY, RGB erősítés és az RGB eltolás. A még pontosabb kalibráció után vásárol kalibrálja a szonda.
 

Kiegyenesedik és oldalirányú


Helyezze a monitor stand beállítani az optimális magasság, dönthető, vagy forgassa el a képet függőlegesen, ha tetszik sokkal kényelmesebb. De ez nem szükséges, mivel az IPS rendelkezik konzisztens színeket rendkívül széles látószög (178 ° / 178 °), így megcsodálhatjuk a kép gyakorlatilag bármilyen szögből. Ez egy anti-reflektív felületkezelés hogy megakadályozzák a tükörképe a nap vagy a fények. De nem akármilyen. Tükröződésgátló bevonat a panel is, és a védőüveg, így láthatja a képet a maximális és könnyen tisztítható.
 

Felszerelés verseny nélkül


Jelikož je určen pro seriózní práci, jistě se počítá i povedený design se štíhlým provedením, kam se podařilo ukrýt reproduktory vyhlášené značky Harman Kardon o výkonu 2× 16 W.A széles alkalmazási lehetőségek az elektronika gondoskodik a felajánlott portok. Csatlakoztasson egy pár profi monitor DisplayPort vagy Mini DisplayPort veszteségmentes grafikus. 5portový USB hub megfelel az USB 3.0 kapcsolat, így a gyakran használt perifériákat, például USB stick, ez lesz a szél. Egyik port közvetlenül tervezték újratöltés.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WB950z5
Termékszám:  210-ADRZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15