Oldal frissítése

27" Dell U2717DA UltraSharp

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Dell U2717DA UltraSharp

Gyönyörködj a tökéletes színekben, a nagy méretű képernyő finom felbontásában és a monitor négy oldalát szegélyező, rendkívül keskeny keretben. Az IPS panel sokkal pontosabb színeket biztosít, mint a hagyományos TN kijelzők, amelyet a gyári kalibrálás minősége is megerősít. A monitor ugyanis az RGB színtér 99%-os lefedésével és gyárilag kalibrált deltaE < 2 értékkel büszkélkedhet. Ezen túlmenően, az IPS panel egyenletes színminőséget biztosít széles vásznú látószögben is, amelynek köszönhetően lenyűgöző képet mutat, bármilyen szögből nézed is. A 27 hüvelykes monitor rendkívül éles képet garantál, mivel a QHD felbontás 1,77-szer több pixellel rendelkezik, mint a FullHD.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló kijelző és kialakítás
  • Pontosabb színvisszaadás (IPS, RGB 99%-os lefedés, gyárilag kalibrált deltaE < 2)
  • Egyenletes színvisszaadás minden szögből
  • Az élesség megőrzése 27 "felületen (QHD felbontás)
  • Tökéletes több monitor összekapcsolásához (5,3 mm x 8,3 mm)
  • Rugalmas állvánnyal az asztalra szerelhetőség érdekében, a tökéletes pozícióért és az esztétikus kábel kezelésért
  • Modern felület a képminőség érdekében (DP MDP és HDMI MHL támogatás)
  • Kényelmes, nagy sebességű perifériák (USB 3.0 4-Port Hub)

Maximalis észlelés

A Dell monitorok tökéletesek azon szakemberek számára, akik gyakran kapcsolnak össze két vagy több képernyőt, hogy egy hatalmas munkaterületet hozzanak létre. Ez a monitor rendelkezik a legkeskenyebb, mindössze 8,3 mm-es szegéllyel, amelynek köszönhetően a zavartalan monitorok közötti átláthatóságot biztosít.

Teljes mértékű állíthatóság

A monitor teljes mértékű beállíthatósággal rendelkezik, nagy rugalmasságot és kényelmet nyújtva ezáltal.  A teljes látvány komfort érdekében megemelhető, megbillenthető vagy elforgatható. Ha sok időt töltesz a dokumentumokkal, akkor a monitor 'portrait' módja minden bizonnyal elnyeri majd a tetszésedet, amely által sokkal hatékonyabban használhatod ki a képernyő megjelenítési területét. 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Szürke
Kód:  ADL27u14
Termékszám:  210-AICG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15