Oldal frissítése

27" Dell U2715H UltraSharp

4,7 49 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Dell U2715H UltraSharp

igényes

Igényes felhasználóknak

Hagyja, hogy elvarázsolja Önt is a tökéletes színvilágával és a pontos képmegjelenítésével bármilyen szemszögből is tekintsen rá. A valóban részletgazdag QHD felbontásnak és az univerzális használati lehetőségeknek köszönhetően tökéletes társa lesz a munkában. Ez a kijelző már a kicsomagolás után hibátlan színekkel rendelkezik. A monitort 99 %-os sRGB lefedettséggel és kisebb, mint 3 deltaE értékre kalibrálták, ennek köszönhetően a színek hihetetlenül valódiak


Fekvő és álló helyzet

A monitor magasságát és helyzetét a mellékelt állvánnyal állíthatja be, így optimális magasság érhető el, valamint lehetővé teszi a képernyő álló helyzetben való használatát is. Az IPS technológiának köszönhetően a színek hibátlanul jelennek meg és kiváló betekintési szöggel rendelkezik (178°/178°), így bármilyen helyzetből használhatja a kijelzőt. 

Kiegyenesedik és oldalirányú

Helyet a képzelet

Fantáziadús megjelenítés

Élvezze a 27 hüvelykes (68,5 cm) terület kiváló fényerejét és az éles QHD felbontást (2560 x 1440), amelynek köszönhetően akár két teljes oldalt is meg tud jeleníteni a kijelzőn. Ez a kialakítás növeli a produktivitást és lehetővé teszi a több monitoros használatot is. A hihetetlenül vékony kávának köszönhetően határtalanul jelennek meg a képek a kijelzőn. 


Kiváló csatlakoztatási lehetőségek 

A kijelző elektronikus eszközökhöz való csatlakzotatásáról a valóban széles port kínálat gondoskodik. A kijelző támogatja a professzionális DisplayPort, valamint a Mini DisplayPort bemeneteket a minőségvesztés nélküli átvitelhez. További bemenetek mint a HDMI és HDMI MHL lehetővé teszik akár monil berendezések, így mobiltelefonok és tabletek csatlakoztatását is, miközben ezen eszközök töltését is lehetővé teszik. 

Az 5 db USB csatlakozó támogatja a legújabb USB 3.0 szabványt, így az eszközök, mint pl. flashdisk vagy merevlemez csatlakoztatása gyerekjáték lesz.

Csatlakozók a tartalék

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WB907c2
Termékszám:  210-ADSO
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05