Oldal frissítése

27" Dell SE2716H

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Dell SE2716H

Élvezze a térhatású kijelzőt egy íves kijelzővel, amely növeli a multimédiás szórakoztató élményt és jobb munkakényelmet kínál. Vékony keretek vonzó megjelenést kölcsönöznek, és egy pár 9W-os hangszóró hangos hangzást biztosít.

Főbb jellemzők:

  • Ívelt kijelző
  • Erőteljes hangzás
  • Teljes HD felbontás
  • Vonzó formatervezés

A szemek és fülek forrása

A Dell SE2716H monitor nagymértéApproxen használható különösen az audiovizuális fogyasztásra . Az ívelt kijelző szó szerint bevonja magát és cselekvésre kényszeríti. A Full HD felbontás és a széles 178 ° -os látószög függőleges és vízszintes, a 27 "átló pedig tökéletes választás, ha több ablakot kíván nyitni egymás mellett. Párhangszórók, amelyek teljes teljesítménye 18 watt, majd teljes hangzást biztosít, amit teljesen értékelhet filmek lejátszása és játék közben. A robusztus állvány rögzített helyzetben van felszerelve gördülés nélkül.

Reprezentatív megjelenés

A csúcsminőségű paraméterek mellett a monitor exkluzív megjelenést is nyújt. Megérdemlik egy stílusosan megtervezett állványt és egy 7,7 mm-es vékony kerett . Mindez egy monitor, amely kiemelkedő képviseletet képvisel. Más VGA és HDMI (MHL csatlakozókkal) csatlakozók csatlakoznak más eszközökhöz. Lehetőség van a fejhallgató csatlakoztatására.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)
Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  ADL27u09
Termékszám:  210-AFZK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20