Oldal frissítése

27" Dell S2718H

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Dell S2718H

Az S2718H kivételes színhűséggel rendelkezik, az sRGB színskála 99%-át lefedi és tökéletes betekintési szöggel akármilyen szögből. Monitor emiatt alkalmas fényképekkel vagy grafikákkal való munkára. KIváló válaszidő támogatja a széles dinamikatartományt (HDR és HDR10) és a folyamatos képalkotó FreeSync azt jelenti, hogy a kép jól néz ki akkor is, ha a multimédiás szórakozásra használja. Elegáns megjelenést és modern dizájnt kínál, amely az számítógép asztala dísze lesz.

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns monitor minimális kerettel
  • Szélesvásznú Full HD filmekhez, sorozatokhoz
  • Pontos szín minden szögből (IPS 99% -os lefedettség sRGB)
  • Támogatja a széles dinamikatartományt (HDR HDR10)
  • Folytonosság a FreeSync-el (grafikus kártya AMD)
  • Hangszórók 2 x 6 W (Waves Maxx Audio)
  • Környezetbarát és energia spóroló

Kinézet és funkciók

Minden centimétere a stílus tiszteletével lett tervezve. Nagyon vékony keret lehetővé teszi, hogy kevesebb zajjal élvezze a képet és jobban egyesíthető egy másik monitorral multi-monitor rendszerbe. A beépített hangszórók remek hangot adnak az esztétikai élményedhez anélkül, hogy helyet kellene feladnod az asztalon vagy hogy elrontsd az esztétikát .

ComfortView a szemekért és természetbarát

Et a monitor gyakorlatilag előre gondolkodik. A ComfortView elnyomja a képernyő villogását és minimálisra csökkenti a kék fényt, ezzel a két elemmel elkerülhető a korai szem fáradtság és fejfájás. A monitor gyártása során összhangban voltak a legújabb szabványokkal és környezetvédelmi szabályokkal, mint például az ENERGY STAR, TCO, WEEE, ErP (EuP) és mások.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  ADL27u20
Termékszám:  210-ALRF
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10