Oldal frissítése

27" Dell P2715Q UHD 4K

4,5 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" Dell P2715Q UHD 4K

igényes

Igényes felhasználóknak

Ismerje meg az Ultra HD felbontást pontos színeivel, konzisztens megjelenítésével minden pozícióból és a kiterjedt csatlakozási lehetőségeknek köszönhető sokoldalúságával. Lenyűgöző színek rögtön a kicsomagolás után. A monitor gyárilag a 99% sRGB színekkel lett kalibrálva, háromnál is kisebb deltaE értékekkel. A színek így elképesztően valóságosak.


Döntse vagy forgassa el

Állítsa a monitort optimális magasságra. Döntse meg, fordítsa el függőlegesen, ha ezzel kényelmesebbnek érzi a használatát. Bár ez sem feltétlenül szükséges, hiszen ahogy az IPS, ez a termék is nagyon széles látószöggel (178°) rendelkezik. Egyenletes színeket kínálva bármilyen szögből. Sőt, a tükröződésgátló felületnek hála, a napfény sem verődik vissza róla.

Kiegyenesedik és oldalirányú

Helyet a képzelet

Képzeleted határai

Ámuljon el a 68,5 cm-es átmérő, a magas fényerő és az Ultra HD felbontás (3840 x 2160) láttán, amelyen kényelmesen elfér majd két oldal, számtalan alkalmazás és rengeteg ablak egyszerre. A klasszikus Full HD felbontásnál 4X nagyobb felület elegendő helyet biztosít bármely szoftverhez. Ráadásul kettő vagy több monitor is csatlakoztatható hozzá.


Csatlakozás minden irányból

A lehetőségek széles körét a képernyőn található kimenetek biztosítják. Csatlakoztassa a monitort professzionális DisplayPort, Mini DisplayPort vagy kedvenc HDMI kábele segítségével a tökéletes megjelenítéshez. A HDMI MHL technológiával mobilról és tabletről is továbbíthatja képeit.

A 4-portos USB támogatja az USB 3.0 szabványt, így a legnépszerűbb adathordozók is bármikor csatlakoztathatóak hozzá. Az egyik ilyen ráadásul kifejezetten töltésre lett kialakítva.

Csatlakozók a tartalék

csomag tartalma

csomag tartalma

  • Monitor és állvány
  • Hálózati kábelek (országonként változó)
  • DP-mDP kábel
  • USB kábel csatlakoztatható hub
  • Kábelburkolat
  • Driverek és dokumentáció
  • Gyors telepítési varázsló
  • Biztonsági információk és előírások
  • Kalibrációs riport a gyártótól

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)

Panel és képernyő technológia

Panel IPS
Kijelző felülete Tükröződésmentes

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

VESA felfüggesztés 100×100
Kód:  WB907d4
Termékszám:  210-ADVO
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20