Oldal frissítése

27 "BenQ XL2720Z

4,9 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27 "BenQ XL2720Z

Luxus Full HD monitor megfelel az igényeinek igényes felhasználók extra számítógépes játékok nagy részletességgel, hogy a monitor reprodukálja közvetlenül mesterien. Úgy alakult, szoros együttműködésben profi játékosok legendás Counter-Strike érdekében, hogy ez a modell a legjobb játék figyeli a piacon. És exkluzív funkciók a kifinomult és elegáns design. A frissítési sebessége 144 Hz kiemelkedő és készen áll a 3D-s jelet. Keresztül tulajdonságai ad a játékosoknak a versenyelőny. A technológia élvonalában a következő paramétereket - válaszidő 1 ms és a kontraszt arány 12M: 1.
A monitor is kínál szoftver Display Pilot egyszerű asztali részlege.


Az új technológia BenQ Motion Blur Reduction kimagaslóan sima tapasztalat a játék. Vége smudging és késés. Hit minden akció, gyorsan és pontosan - úgy dönt, minden ezredmásodperc. Rossz látási viszonyok a sötét jeleneteknél is kerülhet még a legjobb játékosok a siker a játék. A fekete szín feldolgozási technológia equalizer célja, hogy a példátlan szintű ellenőrzés és láthatóság. Sötét jelenetek világosabbá, anélkül, Ha túl világos területeket. Röviden, ez lehetővé teszi a játékosoknak, hogy könnyen helyszínen ellenségeik kritikus harci és gyorsan reagálni minden helyzetben. Az biztos, hogy üdvözlöm az összes virtuális harcosok - nem fog hiányozni minden rejtett ellenség.
Játék célokra közvetlenül szerelt rakodó Game Mode Loader tökéletesen hangolt játék egyenesen a profik. Az extra kényelem ellenőrzés előre és a beállítások mentése képernyő jön egy speciális meghajtó kapcsoló 3 gombbal és egy görgővel rendelkezik. BenQ egyedülálló technológia, alacsony Blue Light biztosítja az alacsony kék fény, így elkerülve a szem fájdalom, vagy talán a fejét. Kék spektrum állítható az aktuális feltételek és a hosszú órákat töltenek a monitor előtt egy egészségesebb állapotban. Ezen kívül kérjük, még villódzásmentes Villogásmentes panel. Ezzel a technológiával ulevíte szemét, és maradni éber. A monitor állvány könnyen hozzáigazítható az Ön igényeinek köszönhetően a magasságállítás, forgatás, döntés. Fuunkce pivot lehetővé teszi a monitor használt portré.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók 3D támogatás

Szín

Szín Fekete
Kód:  WT157c4d
Termékszám:  9H.LA4LB.RBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20