Oldal frissítése

27" BenQ RL2755HM

4,9 40 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" BenQ RL2755HM

Irányítsd a játék sorsát, és nem lassú, hogy korlátozza a kijelző. Top monitor a BenQ büszkélkedhet nagy felbontású Full HD (1920 × 1080 pixel), és ultragyors válaszidő 1 ms GTG, amely gyakorlatilag megszünteti a lag az akciójátékok. Gyors mozgás és drámai átmenet lesz zökkenőmentes elmosódás nélkül, vagy szellem. 

A végső játékélményt

Monitor byl vyvíjen tak, aby se dal využít i v kombinaci s herními konzolemi. Ezért a gyártó állni ellátott csúszásmentes felület, amely úgy van kialakítva, hogy alakja lehetővé teszi, hogy a elhalasztását játékvezérlő. Verso kínál másik modul formájában egy forgatható horog használt lógni a fejhallgatót, így Ön mindig kéznél van.
Integrált iker hangszóró kiváló minőségű audio teljesítményt. A hatalom 2 x 2 W hangzás tiszta és játékélményt egyedi lesz. Természetesen van egy fejhallgató kimenet, mint egy 3,5 mm-es jack csatlakozó. Audio HDMI és a tápkábelt a monitor néha, hogy nagy káosz. Mert ebben az esetben fel van szerelve egy vörös nyakú állvány szervezője kábelek az asztalon már nem sorrendben.
A legfontosabb előnyök:

  • széles lehetőségek
  • gyors választ
  • Támogatás játékkonzolok
  • Technológiai kockázatának minimalizálása szemsérülést a hosszú játék
  • Két HDMI port

Rugalmasság az első helyen

Lesz két HDMI port. Ez azt jelenti, hogy két eszközt, például. játékkonzol és a számítógép egyszerre, így nem kell gyakran cserélni a kábeleket. A gyakorlatban ez azt is jelenti, hogy játszhat így. "Head to head" egy másik lejátszót egy monitoron. Intelligens méretezés lehetővé teszi, hogy módosítsa a monitort, hogy a pontos ízlése szerint. Lehet választani méretben 17 "után 27" keresztül megjelenítési módok.
Játék a részleteket, mert a BenQ RL2755HM tervezte és tesztelte a szakmai szereplők és szakértők. A monitor is kínál akár 20 szint színbeállítások, köszönhetően különleges követelményeknek kell megfelelnie és preferenciáit minden játékos. Minden lehetőség áll rendelkezésre az On Screen Display (OSD). Fekete equalizer felderül a sötét foltok és megőrzi a fontos részleteket, amely lehetővé teszi, hogy felismerni az ellenséget és időben reagálni minden helyzetben, még kedvezőtlen fényviszonyok között is. 

Megerőlteti a szemet? BenQ ismeretlen fogalom

Technologie Fighting Mode zvyšuje vaše šance na výhru. Úgy alakult együtt szerencsejáték legenda Justin "JWong" Wong. Ezen a szolgáltatáson keresztül, kapsz hozzáférést egy adott szín kalibrációs beállítások, ami segít kiemelni a karakter a csatában.
BenQ jön a technológia elnyomja a kék fény, amely által termelt hagyományos számítógép-monitorok. A kék fény, a legtöbb esetben, szemkárosodás, szem fáradtság, fejfájás vagy alvási rendellenességek. Ezzel a technológiával, a szint a kibocsátott kék fény és a kisebb szemed lesz védett. Szóval nem is kell további védelmet, például. sárga színű üvegek. LED panel is megfosztják villog minden árnyalatú fényerejét. Hatékonyan csökkenti a szem kifáradását és biztosítja extrém kényelmet még a legigényesebb játékosok többórás játék. 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  WT157e3
Termékszám:  9H.LD8LB.QBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10