Oldal frissítése

27" BenQ PV270

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" BenQ PV270

A BenQ PV270 egy professzionális monitor mindazok számára, akik a grafikai tervezés, design vagy video-utómunka területén dolgoznak.
A 27 hüvelykes IPS monitor 2560 x 1440 pixeles QHD felbontást kínál, a színtér 100% -os lefedettségét a Rec.709 szabvány szerint, valamint a DCI-P3 96%-át garanálja, nagyon alacsony értékű Delta E <1,5-öt, Software Develop Kit hardveres kalibrációt és egyéb érdekes funkciókat.
Nem hiányozhat a hagyományos BenQ technológa sem a látás védelmére és a szemfáradtság csökkentésére - Flicker-free és Low Blue Light.


Rec.709 és a DCI-P3

A PV270 professzionális monitor a színtér 100% -át lefedi a Rec.709 szabvány szerint, a DCI-P3 norma 96% -os az egységes és pontos színekért, ahogyan azok pontosan meg lettek határozva, és 99% -os Adobe RGB, amely a tartalmazza az elérhető színek többségét.

2560x1440 QHD felbontás és 27 hüvelykes képernyő

A magas pixelsűrűség eredménye az éles és ugyanakkor lágy kép, amelynek köszönhetően minőségi kép érhető el minden részletében. A kényelem és a produkitvitás fokozható a 27 hüvelykes kijelzővel.

Az egységes fényerő

Az egyenletes fényerő  kifinomult folyamat által érhető el, amely magába foglalja a nagyon pontos berendezések gondos finomhangolását az egész képernyő több száz alterületén. Autentikusabb és egységesebb vizuális élmény az eredmény.

Háttérvilágítás-érzékelő

A fejlett háttérvilágítás ellenőrzése nem csak a fényerő ideális szintjét biztosítja, amely a bekapcsolás után rögtön elérhető, hanem az egységes értéket is az egész munkafolyamat idejére és a monitor egész élettartamára.

Hardveres kalibrálás

A hardveres kalibrálás lehetővé teszi a képfeldolgozó chip beállítását a monitoron a videokártya kimeneti adatainak változtatása nélkül. Megőrzi az eredeti képek hű másolatait, amely nincs befolyásolva a grafikai beállítások által. Két üzemmód kínál helyet a kalibrálás elmentésére egyenesen a monitorba.

PV270 3D LUT

14 bites 3D LUT

A 14 bites 3D keresési táblázat (LUT) növeli a pontosságot és az RGB színek keverését, amely kiváló színvisszaadást eredményez.

Delta E <1,5

A Delta E <1,5 értéknek hála a Rec. 709 és az Adobe RGB színtérben az eredeti kép lehető legélethűbb és legjellegzetesebb ábrázolása érhető el.

BenQ Calibration Software

Az X-Rite-tal együtt kifejlesztve, amely a élenjáró a színek terén, mellékelve van a Palette Master szoftver is a monitor kalibrálásának ellenőrzésére. A felhasználóbarát környezetben lehetővé teszi a beállításokat minden típusú munkához.

Támogatott kalibrátorok (nem tartozék): X-Rite i1 Display Pro / i1 Pro / i1 Pro 2

BenQ kalibráló szoftver

Szakemberek által tervezett

A monitort nem csupán a specifikációi teszik professzionálissá, hanem a speciális integrált funkciók is, amelyek megkönnyítik a kívánt eredmény elérését.

PV270 2 barevné prostory v jednom

GamutDuo

Az ún. GamutDuo, vagyis a képesség megjeleníteni a képernyőn a képeket egyszerre két különböző színtérben. Mindez megtörténhet két különböző forrásból is.

PV270 senzor barev

Color Display Clone

A beépített színhőmérséklet-érzékelő automatikusan beállítja a színes képet a környezeti fényviszonyok szerint, és biztosítja, hogy a színek olyanná válnak, ahogy azt meghatároztuk.

1080/24p lejátszás

A monitor támogatja a 72 Hz-es frissítési rátát  24p videók ábrázolására további beavatkozások szükségessége nélkül.

Software Develop Kit (SDK)

A Software Develop Kit egyszerű alkalmazás elérhető stúdiók számára, amelyek specifikus kalibrációs követelményeket várnak el az egyes projektjeikhez.

Ergonómia

A monitor egy eltávolítható árnyékolóval is el van látva, amely speciálisan a tükröződés csökkentésére lett kialakítva azokon a területeken, ahol a környezeti fény szintjének beállítása nem lehetséges. A monitor széleskörű beállíthatósága, beleértve a magasságot, dönthetőséget, magasság szerinti elforgatást, emelést és elfordítást, lehetővé teszi, hogy testre szabjuk munkaállomást a saját ergonómiai szükségleteink szerint.

Technicolor® Color Certified

Minden Technicolor® Color tanúsítvánnyal rendelkező eszköz kielégíti a Technicolor műszaki követelményeit, hogy egységes, pontos szín legyen az eredmény, ahogy azt a létrehozói megkívánták a kivételesen kielégítő online vásárlás, játék és szórakozási élmények érdekében.

Technicolor® Color Certified

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WT157u1
Termékszám:  9H.LEJLB.QBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10