Oldal frissítése

27" BenQ GW2765HE

4,4 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" BenQ GW2765HE

A BenQ GW2765HE monitor 27"-os panellel rendelkezik nagy WQHD 2560 x 1440 pixeles felbontással, ami a hagyományos Full HD felbontással szemben lényegesen finomabb megjelenítést és élesebb képet biztosít. Az alkalmazott IPS technológia kiváló minőségű képeket és élethű színvisszaadást eredményez, köszönhetően a 100%-os sRGB lefedettségnek. A monitor könnyen a megfelelő helyzetbe állítható, hála a kiváló ergonómiájának. Ez lehetővé teszi a magasság beállítását akár 130 mm-re az alapzattól, a monitor dőlését (fel/le) 25°-os tartományban, fordítását (bal/jobb) 160°-os tartományban és a Pivot funkciót, ezen felül pedig a VESA-t is támogatja, azaz a monitor falra szerelhető.

Legfontosabb jellemzői

  • 27" IPS panel 2560 x 1440 pixeles felbontással
  • Ergonomikus állvány pivot funkcióval és VESA tartóval
  • Flicker-Free és Low Blue Light technológia a szem kímélésére
  • Több csatlakozási opció DisplayPort, HDMI, DVI és VGA segítségével
  • Beépített hangszórók az alapvető hangzáshoz

Rugalmas monitor szemkímélő funkcióval

A BenQ új technológiájával elnyomja a kék fényt, ami felelős a szemkárosodásért és a szemfáradásért, valamint fejfájást és alvászavarokat is okoz. Ezzel a technológiával, a kék fény csökkentésének köszönhetően a szemeid is jobban védve lesznek, így nem lesz szükséged más védőeszközökre, például sárga színű szemüvegre sem. Ezen felül a LED panel villogását is megszüntették, így hatékonyan csökken a szemfáradtság, míg a kényelem megmarad órák után is.

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WT157e21
Termékszám:  9H.LFMLA.TBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10