Oldal frissítése

27" BenQ EW277HDR

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" BenQ EW277HDR

Megjelenítési paramétereivel a BenQ EW277HDR monitor magas színvonalú multimédiás szórakoztatást biztosít. 8 bites színmélységének köszönhetően színpalettája 100%-ban megfelel a Rec.709 és a 93%-ban a DCI-P3 színtereknek. A kép minden apró részlete tökéletesen differenciált, és semmi nem fog hiányozni még a nagyon összetett jeleneteknél sem. A 27"-es képátló biztosan nem fog csalódást okozni, hiszen egy nagyon nagy megjelenítési tered lesz, és élvezheted ennek minden előnyét. De ha még ez sem lenne elég, akkor értékelni fogod a vékony keretet, aminek következtében nem okoz problémát egy vagy két újabb monitor hozzáadása.

A BenQ EW277HDR legfontosabb jellemzői

  • Minőségi VA panel, ami még éles szögből is jól látható
  • A színek 100%-ban megfelelnek a Rec.709-nek és a 93%-ban a DCI-P3-nak
  • Nagy fényerő és sötétebb fekete (HDR)
  • Hatalmas kontraszt, javított színek
  • A tartalomhoz és a környezeti fényhez optimalizált
  • Technológia a szem fáradtságának minimalizálása érdekében
  • Alkalmas többmonitoros rendszerhez

Lenyűgöző HDR minőség a maximális vizuális élményért

A nagy dinamikatartományú (HDR) EW277HDR monitor nagyszerű kontrasztot nyújt, mély feketével és széles színtartománnyal az intenzív vizuális élmény érdekében.

Teljes HDR támogatás, lenyűgöző fényerő és mély kontraszt

A nagy dinamikatartomány (HDR) növeli az általános fekete és a teljes fehér közötti dinamikus tartományt, így a megjelenített tartalom hasonlít arra, amit a szemed lát a való világban. 


Fejlett panel és színtechnológia a HDR minőségének növelése érdekében

Contrast

Rendkívül nagy, 3000:1 dinamikus kontrasztarány a mélység és az élesség érdekében

A rendkívül nagy, 3.000: 1 kontrasztarány, amely háromszor nagyobb a normál panelekénél, kiváló színmélységet biztosít a sötét képeknek, valamint megjeleníti a finom részleteket is.

Brightness

Fényerőfokozó technológia a kontrasztszint növeléséhez

HDR módban az exkluzív BenQ fényerőnövelő funkciója soha nem látott képminőséget nyújt akár 33%-kal növelve a fényerőt, 400 szállal a sokkal jobb kontraszt érdekében.

DCI-P3

A DCI-P3 színtér 93%-os lefedettsége a hiteles digitális mozi érdekében

Az EW277HDR színpalettája 100%-ban megfelel a Rec.709 és a 93%-ban a DCI-P3 színtereknek annak érdekében, hogy a HDTV-nek és a digitális tartalomnak  hiteles színeket biztosítson.


Különleges módok a tökéletes vizuális élmény érdekében

BITech

Elegáns, rendkívül vékony kialakítás, hasznos  funkciókkal

Az EW277HDR HDR funkcióval és Brightness Intelligence Plus technológiával rendelkezik, amely gyengéden lágyítja a fényes területeket, miközben gyenge fényviszonyok között is kiváló képminőséget biztosít. Az EW277HDR speciális kezelőegységével 4 fokozatú HDR mód és a Brightness Intelligence Plus között választhatsz,  a maximális kontraszt, élesség és hűség, valamint a kényelmes tévézés érdekében.

Super resolution

Szuper felbontás a normál kép minőségének javítása érdekében

Az EW277HDR szimulálja a nagy felbontású képminőséget azáltal, hogy megnöveli a standard, alacsony felbontású tartalom-pixeleit, ami lenyűgöző élességet nyújt

Smart Focus

Intelligens fókusz, hogy újraélhesd a fontos részleteket

A Smart Focus kiemeli a kijelölt ablakot vagy területet, segítve a felhasználókat, hogy kívánt fő tartalomra tudjanak figyelni, a zavaró tartalmat pedig a háttérbe helyezi.


A Brightness Intelligence Plus technológia gondoskodik a látásodról

BITech

Csökkenti a szemfáradtságot bármilyen fényviszonyok mellett

A Brightness Intelligence Plus technológia (BI+) érzékeli a környezeti fényt és a színhőmérsékletet a megjelenítés beállításához - meleg fehér színt használ mozizásnál, a kényelem növelése érdekében, és a hideg fehéret a munkához a nagyobb munkateljesítmény érdekében.

BITech

Az eredeti színek megőrzése a tökéletes kép érdekében

A BI+ technológia a fényerőt úgy állítja be, hogy megakadályozza a túlexponálást és javítsa a részleteket a sötét területeken. Ez a színek és árnyalatok eredeti színtelítettségének megőrzését eredményezi.

TUV

TÜV Rheinland tanúsítvány

A TÜV Rheinland Global Hitelesítési Hatóság megerősíti, hogy a 3000:1 kontrsztarány, a Flicker-Free, a Low Blue Light és a Brightness Intelligence Plus valóban csökkenti a szem fáradtságát.

Low Blue Light technológia

Az alacsony kék fény technológiát arra tervezték, hogy kiszűrje a káros kék fényt, így hatékonyan csökkentse a fáradtságot és a szemirritációt. 
Könnyen válthatsz a négy előre beállított kékfény-csökkentési mód közül az OSD menü gyorsmenüjével (Multimédia, Szörfözés a weben, Iroda és olvasás), és kímélheted a látásodat anélkül, hogy feláldoznád a vizuális élvezetet.

Flicker-Free technológia

A BenQ által kifejlesztett monitorok a fényerő minden szintjén megszüntetik a villogást, és hatékonyan csökkentik a szem fáradását a felhasználók kényelme és produktivitása érdekében. 

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 1920 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel VA
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 4 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2
Natív kontraszt 3000:1

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 8 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész szabványok HDMI 2.0
Audio interfész Fejhallgató bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free, Automatikus fényerő szabályozás
Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 61,38 cm
Magasság 46,06 cm
Mélység 18,09 cm

Csomagolás

Kábelek a csomagban HDMI
Kód:  WT157c3x
Termékszám:  9H.LGNLB.QSE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05