Oldal frissítése

27" BenQ EW2775ZH

4,7 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

27" BenQ EW2775ZH

A BenQ EW2775ZH LCD monitor kiváló minőségű 8-bites VA panellel 1920 x 1080 pixel felbontást nyújt a 27 colos kijelzőn.
Az új Brightness Intelligence technológia automatikusan optimalizálja a háttérvilágítást a kivetített kép és a környezeti fények függvényében. 
Kifinomult, mégis egyszerű és minimalista design kényelmesen elfér az asztalon. Figyelemre méltó és egyedülálló képet biztosít extrém nagy natív kontrasztaránnyal 3000: 1, dinamikus kontrasztaránnyal 20M: 1, és széles látószöggel 178 ° / 178 °. Monitor csatlakoztatás D-Sub csatlakozóval és 2x HDMI-vel lehetséges.
A speciális BenQ Villogásmentes és alacsony Blue Light Plus technológiákkal a monitor megvédi a szemet, és segít a figyelem fenntartásában, kevesebb szem terheléssel.


Magasabb minőségű videó a BrightnessIntelligence technológiával

BenQ EW2775ZH BI Button

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Brightness Intelligence technológia optimalizálja a teljesítményt a videókhoz és filmekhez és automatikusan beállítja a képernyőt a környezeti fény függvényében, ezáltal védve a látását és kiváló képminőséget produkálva. Ülj le, helyezd magad kényelembe, és merüljön el a kedvenc videó tartalmadban.

Kattints ide, hogy megtekintsd a technológiát videón ITT.

Tökéletes kép

Brightness Intelligence technológiával élvezheti a kiegyensúlyozott képet ami kíméli a szemet. A monitor észleli a tartalom intenzitását és beállítja a képet, hogy ne legyenek túlexponált világos jelenetek és a sötét jelenetek automatikusan módosulnak, hogy fenntartsa a részletek tisztaságát.

Csökkentse a szem megterhelését minden fényviszonyban

EW2775ZH Brightness Intelligence technológiával képes felismerni a környezeti fényt, és automatikusan állítja a fényerőt, hogy a leginkább élvezze videót.


8 bites kijelző

Az a képesség, hogy 16,7 millió színárnyalatot jeleníthet meg egyszerre, emiatt számíthat a pontos színvisszaadásra, sima átmenetekre és hibátlan képminőségre.

VA Panel

A BenQ VA panel ultra-magas kontrasztarányával 3000: 1 megjelenít minden egyes tónust és árnyalatot rendkívüli pontossággal és finomsággal, hogy egy magával ragadó vizuális élményt nyújtson a szemnek.

Szuper felbontás

EW2775ZH képes nagyobb felbontást szimulálni azáltal, hogy növeli a képpont sűrűséget a videó tartalomban hogy a kép tökéletes legyen.

Két HDMI bemenet

Használja ki a rugalmasságot és a lehető legjobb képminőséget is akár külső forrásból, a két HDMI bemenettel és egy VGA csatlakozóval.


Villódzásmentes - Flicker-free

A BenQ Flicker-free technológia kiküszöböli a vibrálást minden fénysűrűség mellett és hatékonyan csökkenti a szem fáradtságot. Hagyományos LCD képernyők LED villogási aránya 200 másodpercenként. A szemed nem látja a vibrálást, de minden bizonnyal érzi.
Könnyítsen a szemén a villogásmentes EW2775ZH monitorral.

Low Blue Light Plus technológia

Minden monitor termel kék fényt, ami az egyik fő oka a látásromlásnak, a szem fáradtságnak, fejfájásnak és alvászavarnak. A BenQ egyedülálló technológiája, a Low Blue Light Plus megszünteti káros kékfény spektrumot, amit a színek által bocsát ki a képernyő és lehetővé teszi, hogy egészségesebben töltsünk el hosszabb időt is a képernyő előtt.

Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Képátló és felbontás

Képátló 27 " (68,58 cm)
Pontos felbontás 1920 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Panel VA
Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 4 ms
Maximális fényerő 300 cd/m2
Natív kontraszt 3000:1

Háttérvilágítás és szín

Színmélység 8 bit

Csatlakozás

Grafikus interfész szabványok HDMI 1.4
Audio interfész Fejhallgató bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Kék fény szűrő, Flicker-free
Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 61,38 cm
Magasság 46,06 cm
Mélység 18,09 cm
Kód:  WT157c3w
Termékszám:  9H.LEELB.QBE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15